Luka Raco, Stevan Piale i Ammar Mešić: Ko je bolji glumac, a ko frajer?  (foto)

Luka Raco, Stevan Piale i Ammar Mešić: Ko je bolji glumac, a ko frajer? (foto)

Autor: | 02/10/2021

1

Zvezde „Igre sudbine“ otkrivaju koliko im se život promenio tokom protekle dve godine i da li je važnije biti dobar frajer ili dobar glumac

Devetog oktobra navršiće se dve godine od prvog snimljenog kadra serije “Igra sudbine“, a samo nekoliko dana kasnije pašće poslednja klapa, jer kažu da je sada stvarno kraj. Među najomiljenijim likovima ovog izuzetno gledanog ostvarenja spadaju Aleksa Ožegović, Luka Kanački i Strahinja Bunčić, odnosno Luka Raco, Stevan Piale i Ammar Mešić. Sva trojica tvrde da su, provodeći po dvanaest sati na setu pet dana u nedelji, članovi ekipe imali dovoljno vremena da pokažu svoje pravo lice te da, baš na osnovu onoga što su saznali o kolegama, u svakoga od njih imaju puno poverenje.

Kada vam je za ove dve godine bilo najteže?

Luka: Kada se pojavila korona, pa se ništa nije znalo, a ne zna se baš mnogo ni sada, Olji i meni su odložili snimanje scena u kojima se ljubimo. Niko nije bio siguran kako se virus prenosi, pa su sve intimnije scene pomerene.

Ammar: Olja i ja smo “otvorili sezonu”, a na kraju smo svi preležali koronu. Meni je ovaj period najteži, jer smo vrlo blizu kraja snimanja. Dugo smo bili na odmoru, pa se teško vraćamo u ritam.

Stevan: Najteže mi je bilo što sam sa seta, na kome radi više od sto ljudi, od kojih je često neko bio zaražen, išao kući kod Une i Rose.

Pročitajte: On je bio navijač, ona ćerka mezimica čuvenog psihijatra - Stevan i Una Piale na početku su delovali kao nemoguća kombinacija

Luka Šarac

 

Luka je svojevremeno rekao: “Čim se pojaviš na televiziji, lepši si”. Pa, jeste li postali lepši od tolike popularnosti?

Luka: Kad postaneš popularan, odmah si prihvatljiviji onima koji te ne poznaju. Da se razumemo, ne posmatram ja tako stvari, već veoma mnogo ljudi.

Ammar: Ja sebi uvek tražim manu.

Stevan: Gledam sebe i pronalazim šta mi se ne dopada, a onda pokušavam da to popravim. Mislim da polako rastemo, serija nam je dala i dozu sigurnosti. Samim tim što te dve godine neko snima, pa ti posle možeš to da gledaš, dobijaš mogućnost da osvestiš šta radiš dobro, a šta loše.

Zvezde „Igre sudbine“ za HELLO! otkrivaju ljubavni status

Stevane, da li je tačno da vas uopšte ne pogađa kada neko kaže da ste bolji frajer nego glumac?

Stevan: Dobro je da sam bar u nečemu dobar. (smeh) Glumu mogu da popravim.

Luka: Sve pomalo, svi.

Ammar: Mislim da sam, ipak, bolji glumac.

Luka Šarac

 

Luka je devojku s kojom je donedavno bio našao preko društvenih mreža, a Ammar je prošle godine rekao da je malo staromodniji, pa više voli da se upoznaje uživo i spontano.

Ammar: To se promenilo. (smeh) Sada može i putem „Instagrama“.

Luka: Kod mene je takvo poznanstvo bilo samo stvar tog trenutka, a ne pravilo.

Luka, da li ćete i sledeći put, kada se zaljubite, u medijima eksponirati svoju vezu?

Luka: Imam devojku, ali to sigurno neću uraditi. Niti će biti zajedničkih fotografija, niti ću otkriti ko je. Smatram da za tim nema potrebe, sve dok se veza ne digne na mnogo viši nivo. Mislim da je raniji odnos prema ovom pitanju bio odraz moje brzopletosti.

Ko je najbolji frajer?

Pročitajte: Devojke, požurite - Luka Raco ponovo slobodan, raskinuo dugogodišnju vezu

Ammar: Ćutim i klimam glavom.

I vi imate devojku ili se slažete s tim da je pametnije da veza ne bude u medijima?

Ammar: Nemam je, ali kad je sutra budem imao, neću žuriti da dospemo u javnost. Sačekaću dok ne budem potpuno siguran u ozbiljnost veze.

Luka: Uči se na greškama.

Luka Šarac

 

Stevane, vaš tast je poznati psihijatar. Šta ste sve od njega naučili?

Stevan: Posle dve godine serije, dobro bi nam došla jednomesečna radionica kod Časlava. Šalu na stranu, on je izuzetan, svetski čovek. Ne živimo zajedno, već dve ulice daleko, ali privilegija je provoditi vreme s njim. Svaki razgovor me oplemeni.

Ko je najbolji glumac?

Luka: Mogao bi da nas sve okupi na zajedničkoj seansi.

Šta radite kada vam je mentalno najteže?

Odgovor na ovo pitanje, kao i nastavak intervjua, pronađite u najnovijem broju magazina HELLO!, koji je u prodaji od 1. oktobra. 

Hello!

 

 

Komentari (1)

Loading
HELLO! hellomagazin

Slične Vesti