Devojke, pažnja: Najzgodniji turski glumac stigao u Beograd (video)

Devojke, pažnja: Najzgodniji turski glumac stigao u Beograd (video)

Autor: | 27/08/2021

1

Zvezda serije „Sanjalica“ boravi u srpskoj prestonici

Brutalno zgodni Džan Jaman raspametio je žene još kada su ga prvi put zapazile u seriji „Sanjalica“, a 2019. proglašen je za muškarca godine prema izboru turskog izdanja magazina „GQ“.

Poznati glumac poreklom sa Kosova danas je stigao u Beograd, što je oduševilo brojne pripadnice lepšeg pola.

„Zdravo, Srbijo!“ napisao je na „Instagramu“ uz fotografiju iz jednog butika u Knez-Mihailovoj ulici.

Pročitajte: Za sve je kriva ona - Brak Buraka Ozdživita i Fahrije Evdžen pred pucanjem? (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

 

A koliko zaista znamo o turskom glumcu savršenog izgleda koji preti da pomrači slavu donedavno neprikosnovenog Buraka Ozdživita?

Zvezda serije „Sanjalica“ rođen je 8. novembra 1989. godine u Istanbulu. Džan je glumac, model i pravnik, a poseduje i sopstvenu advokatsku kancelariju. Italijansku gimnaziju završio je kao najbolji u klasi, tečno govori italijanski, kao student neko vreme živeo je u Sjedinjenim Državama, ali se vratio u rodnu Tursku, gde je 2012. diplomirao na pravnom fakultetu.

Pročitajte: Vrelo leto sa Leotom - Zvezda serije Sanjalica, Džan Jaman ne skida ruke sa zgodne italijanske voditeljke (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

 

Džana Jamana bez dileme možemo da uvrstimo među sve lepote Turske. Leto je proveo u isto tako lepom društvu – sa devojkom Diletom Leotom, poznatom italijanskom voditeljkom. Iako se pre dva meseca pisalo da su raskinuli, što je izazvalo opšti zemljotres na Bosforu, fotografije iz Bodruma „odsekle su“ sve zle jezike. Upućeni kažu da „ludi kamen“ samo što nije, jer se Dileta na letovanju upoznala sa Džanovom porodicom.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin