Nismo se podnosili, izbacio sam ga iz stana: Poznati glumac oterao Stevana Pialea sa rođendana, pa sve izneo u javnost

Nismo se podnosili, izbacio sam ga iz stana: Poznati glumac oterao Stevana Pialea sa rođendana, pa sve izneo u javnost

Autor: | 17/02/2023

0

Ammar Mešić i Stevan Piale nisu se podnosili

Glumci iz popularne serije „Igra sudbine“ često ističu da su jedna velika porodica, mnogi su i privatno bliski, međutim, ima i onih koji se, po sopstvenom priznanju, nisu podnosili. O tome svedoči objava na Instagramu čiji su akteri Ammar Mešić i Stevan Piale.

Pročitajte: Ada Kanački je mrtva, upoznajte Lalu Doder - Pogledajte kako izgleda raskošna vila u kojoj Milica Milša snima novu seriju FOTO

Luka Šarac

 

‒ Evo jedna jako zanimljiva stvar... Ali je stvarno istina. Pre serije „Igra sudbine“ Stevan Piale i ja često smo se sretali po kastinzima, čak smo igrali u jednoj predstavi zajedno. Nismo imali ništa zajedničko sem jedne stvari... NISMO SE PODNOSILI. Ni on mene, ni ja njega. I dan-danas ne znamo razlog zašto, ali bilo je tako. Dok se nismo napili i otvorili dušu i rekli. Još jedna zanimljiva stvar jeste da sam ga za moj 29. rođendan isterao iz stana gde smo slavili. Razlog? Nemam pojma. Smatrao sam da tako treba jer se nešto pravio pametan. Mislim, ni danas nije ništa drugačije, ali eto... ‒ napisao je Ammar na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ammar Mešić (@ammarsadvam)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još