Odluka je konačna: Još jedan glumac napušta seriju Igra sudbine, svi ste ga voleli

Odluka je konačna: Još jedan glumac napušta seriju Igra sudbine, svi ste ga voleli

Autor: | 29/08/2023

0

Serija Igra sudbine gubi još jednu zvezdu

 

Scenarista serije "Igra sudbine" Žarko Jokanović i njegova supruga i glavni ženski lik Milica Milša otvorili su "sezonu" napuštanja serije krajem prošle godine. Nakon što su oni napustili projekat, za njima su krenule i glumice Sandra Bugarski, Danica Ristovski, BIljana Maletić Zaverla, kao i Mira Banjac i Jelena Jovičić.

Aleksandar Krstović

 

Jokanović i Milša nastavili su saradnju na seriji "Zakopane tajne", "Igra sudbine" je dovela novo i dodatno pojačanje, i sve se naizgled vratilo u normalne tokove.

 

Međutim, sada je još jedan glumac odlučio da napusti seriju, i obavestio je javnost preko društvenih mreža.

Pročitajte: Ada Kanački je mrtva, upoznajte Lalu Doder - Pogledajte kako izgleda raskošna vila u kojoj Milica Milša snima novu seriju 

 

 

– Dragi prijatelji, braćo, kumovi. Žao mi je ali je došlo vreme da seriji "Igra sudbine" kažem zbogom. Ovim putem želim da vas obavestim, da, od nove sezone, više neću biti deo serije "Igra sudbine". Gledacete me jos u narednih 20-ak epizoda –  počeo je objavu Ammar Mešić.

Instagram

 

 

– Prethodne četiri godine sam bio skoro svako veče u vašim domovima i zahvalan sam na svim pozitivnim i lepim komentarima. Hvala mojim kolegama na svemu. Smatram da sam ispekao zanat, bio maksimalno profesionalan i mislim da je vreme za neke nove uloge –  zaključio je glumac.

 Mešić je od početka emitovanja bio deo glumačke ekipe, a lik Strahinje svi su voleli. Ali sada je došlo vreme za nove projekte i pobede.

 

Miomir Milić

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti