Igra sudbine ih spojila? Ammar Mešić progovorio o emocijama koje gaji prema koleginici

Igra sudbine ih spojila? Ammar Mešić progovorio o emocijama koje gaji prema koleginici

Autor: | 14/12/2020

0

Serija "Igra sudbine" već posle par epizoda doživela je ogromnu popularnost, a članovi glumačke ekipe pokupili su brojne simpatije fanova. Mnogobrojna publika nadala se da će se između pojedinih glumačkih parova razviti i nešto više od prijateljstva, a sada se šuška da se to možda i desilo između Ammara Mešića i Milice Tomašević.

Glumački par u seriji glumi zaljubljene, buduće roditelje, a svoje prijateljstvo nikada nisu skrivali. Ipak, poslednji intervju Ammara Mešića dao je nagoveštaj da između njega i koleginice možda postoji i nešto više.

Naime, gostujući u emisiji "Inštagram" Ammar je komentarisao fotografiju na kojoj grli Milicu.

- Samo Milica Tomašević i ja. Pa znate šta, ovo je čista ljubav! - rekao je Ammar Mešić i dodao da kod svoje koleginice voli mnogo toga.

Pročitajte: Ammar Mešić - Nema velike razlike između glumca i pekara koji je poznat u svom kraju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ammar Mešić (@ammarsadvam)

- Volim, volim, volim... Svašta nešto volim kod nje, mislim volim nju, kao komplet osobu. To kako pleni i osvaja ljude! - rekao je glumac.

Jasno je da je prijateljstvo između Milice i Ammara veliko, ali, ova izjava probudila je sumnje da je "Igra sudbine" možda umešala prste i spojila dvoje mladih ljudi.

Kakav je njihov odnos ostaje da vidimo, ipak, ljubav ne sumnjivo postoji, a ako nije emotivna, prijateljska definitivno jeste.

Pročitajte: Zvezde serije "Igra sudbine" Milica, Olja i Kristina - Još čekamo pravog!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ammar Mešić (@ammarsadvam)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, Instagram