Dijana Đoković proslavila rođendan, od Jelene ni traga ni glasa, Saška Veselinov otkrila kako tepa budućoj svekrvi (foto)

Dijana Đoković proslavila rođendan, od Jelene ni traga ni glasa, Saška Veselinov otkrila kako tepa budućoj svekrvi (foto)

Autor: | 26/01/2022

3

Rođendan Dijane Đoković slavio se bez Jelene

„Danas nam je divan dan...“, orilo se sinoć restoranom „Novak“ na Novom Beogradu. Dijana Đoković proslavila je 58. rođendan, a čestitku joj je, pored ostalih članova porodice, otpevao i najstariji sin.

Novak je pre nekoliko dana posetio manastir Ostrog, prethodno je svratio i u Portonovi, gde ima stan, i mnogi su verovali da će se u narednom periodu odmarati pored mora. Ali... Na društvenim mrežama prvo se pojavio snimak sa rođendanske zabave Olge Danilović, koji je otkrio da se prvi reket planete ipak vratio u Beograd, a potom smo videli i detalje sa Dijaninog slavlja.

Pročitajte: Dijana u suzama, Srđan Đoković iznenadio, ovu njegovu stranu do sada niko nije video (foto)

Getty Images

 

Ponosna mama nije krila oduševljenje što je Novak pored nje. Na Instagram stranici njihovog restorana videli smo kakvu je tortu dobila, a slavljenica je lično poslužila goste. Bio je tu i najmlađi sin Đorđe, koji je doveo devojku Sašku Veselinov. Buduća snajka uputila joj je posebnu čestitku i tom prilikom otkrila kako je zove: „Našoj Diksi bio rođendan“.

Pročitajte: (Ne)prijateljice - Jelena Đoković ovim potezom pokazala šta misli o Saški Veselinov

Instagram

 

Dakle, svi su bili tu ‒ osim Novakove supruge. I, da malo izmenimo reči popularne pesme iz osamdesetih, a gde je Jelena?

Pogledajte kako se slavio rođendan Dijane Đoković. 

 

Komentari (3)

Loading
Mirela 12:17 27.01.2022
Odgovori

Novak je svesno sigurno odabrao da je stalno u pokretu dok traje AO jer mu to odgovara.Izbegava da daje izjave dok traje turnir i sigurno da sedi u svojoj kući bi došao u iskušenje da gleda AO.Jelena kao brižna majka sa decom i sve u dogovoru sa Novakom.Treba zaboraviti na taj šok i što manje pisanja o njima.

Ivana milovic 06:01 29.01.2022
Odgovori

Ostavite porodicu Djokovic na miru. Prestanite da podbadate I da pravite od njih holivudski petparacki triler

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti