Stefanovih pet minuta: Sin Novaka Đokovića ukrao šou na Đoletovom i Saškinom venčanju, jednim gestom nasmejao celu porodicu (foto)

Stefanovih pet minuta: Sin Novaka Đokovića ukrao šou na Đoletovom i Saškinom venčanju, jednim gestom nasmejao celu porodicu (foto)

Autor: | 12/09/2022

0

Stefan Đoković ukrao šou na venčanju

Đorđe Đoković i njegova izabranica Saška Veselinov svoju ljubavnu priču danas su krunisali brakom. Ceremoniji koja je održana u „Crkvi svetog Marka“ prisustvovala je cela porodica Đoković.

Pročitajte: Oženio se Đorđe Đoković, trudna Saška blista u bajkovitoj venčanici! Svi članovi porodice na okupu, Tara i Stefan preslatki (foto)

ATA Images

 

Najstariji brat Novak došao je sa suprugom Jelenom, ćerkom Tarom i sinom Stefanom, a veliku tenisku zvezdu, čak i mladence, uspeli su da zasene upravo mališani.

Pročitajte: Poslednje pripreme pred veliki dan - Prija Dijane Đoković za ćerkino venčanje promenila imidž, kao devojčica (foto)

Ata Images

 

Posle čina venčanja usledilo je fotografisanje ispred crkve, kada je Stefan nasmejao prisutne. Dok je velika porodica pozirala za svadbeni album Stefan je sestri Tari i još jednom dečaku „napravio uši“.

Pročitajte: Veliko slavlje u porodici Đoković - Saška Veselinov trudna, otkriven i datum venčanja

Ata Images

 

Simpatičan gest nije prošao nezapaženo, a Stefan je kao od šale mladencima ukrao šou.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti