Sitnije, Jeco sitnije: U duetu sa Milicom Pavlović Jelena napravila lom na svadbi, kratka haljinica i igranje na bini (video)

Sitnije, Jeco sitnije: U duetu sa Milicom Pavlović Jelena napravila lom na svadbi, kratka haljinica i igranje na bini (video)

Autor: | 14/09/2022

1

Jelena Đoković i Milica Pavlović zapevale u glas

Jelena Đoković baš voli da peva. Prihvata se mikrofona kad god se ukaže prilika, a u poslednje vreme to radi prilično često. Uostalom, zaređala su se važna porodična slavlja. Još nam je u svežem sećanju žurka organizovana u Beogradu posle Novakovog trijumfa na Vimbldonu, kada se sa suprugom takmičila ko će bolje otpevati prateće vokale Saši Kovačeviću.

Pročitajte: Stefanovih pet minuta - Sin Novaka Đokovića ukrao šou na Đoletovom i Saškinom venčanju

ATA Images

 

Osim toga, Jelena je pokazala da je odličan poznavalac domaće muzičke scene. Nekad se veseli uz zabavnjake i rokere, nekad uz narodnjake i turbo folkere. Na svadbi Đorđa Đokovića u Tivtu, gde je goste, između ostalih, zabavljala i Milica Pavlović, skočila je na binu i pridružila se zgodnoj Senjoriti. Izgleda da je posebno slaba na njen hit „Boginja“.

Komentari (1)

Loading
Bane 12:34 16.09.2022
Odgovori

E, pa ovo vec prelazi granicu ukusa i onih sa nize lestvice! Te, gospodja Djokovic pevala na slavlju, te zamesala kukovima, te obukla mini haljinu! Ne daj boze da jos vidimo i cipkane gace! Dajte malo dobrog ukusa!!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još