Jelena, Saška ili Letisija? Evo ko je omiljena snaja Dijane Đoković, ovo niko nije očekivao

Jelena, Saška ili Letisija? Evo ko je omiljena snaja Dijane Đoković, ovo niko nije očekivao

Autor: | 07/10/2022

3

Dijana Đoković najviše voli ovu snaju

Porodica Đoković nedavno je zvanično dobila novog člana. Saška Veselinov i Đorđe Đoković krunisali su ljubav brakom, a na venčanju smo videli da se nova snaja lepo uklopila.

Saška se odlično slaže sa svima u porodici, a izgleda da je miljenica svekrvi Dijani, pa iako je tek godinu dana sa Đorđem, već je uspela da se izbori za naklonost Đoletove mame i u drugi plan stavi Jelenu i Letisiju.

Pročitajte: Sve za taštu - Ovako je Đorđe Đoković impresionirao Saškinu mamu (foto)

- Iako su njih dvoje tek godinu dana zajedno, kao da se znaju ceo život. Nije među njima bilo prilagođavanja, upoznavanja, Đorđe i Saška su kliknuli odmah. Brzo su počeli da žive zajedno, razumeju se pogledom, nema tu mnogo priče, ubeđivanja, objašnjavanja. Što se kaže, baš su jedno za drugo. Ona ne prigovara, nije džangrizava, ume da popusti kad treba - priča njihov prijatelj za “Svet” i dodaje  da je sve odmah bilo jasno u porodici.

Pročitajte: Snimak ne laže! Ovako se nova gospođa Đoković slaže sa svekrvom Dijanom (video)

Ata Images

 

- I Saška je otvorena srca prišla svima iz porodice. To se Dijani jako dopalo jer je i sama iskrena. Družile su se i kada bi Đorđe bio odsutan ili na putu. Neki su mislili da će Saška biti nadmena, uobražena, da će pokušati da Đorđa odvoji od porodice jer je mlada, otresita, jako lepa, ali sve ih je iznenadila. Ona im je sada omiljena. Jelena je takođe svima draga, ali ona ima svoje obaveze i svoja pravila koja se baš ne uklapaju u porodicu, a treću Brazilku Letisiju Tesari, ređe viđaju pošto sa Markom živi u Španiji. Još kad Saška rodi sina, sreći Srđana i Dijane neće biti kraja. Već im je obećala da će moći stalno da budu uz unuče i da će im rado ostavljati bebu na čuvanje - završava izvor. 

Komentari (3)

Loading
Olja 19:33 07.10.2022
Odgovori

Ko ******* ovakve gluposti....obecala da ce roditi sina i da ce ga ovi cuvati...hit

Zorana 20:41 08.10.2022
Odgovori

Nejako mu se sve manje svudja Novakova mama.Razymem da joj je mozda neka snaha draza alu da to za novine uzjavi to nerazumem.

Sara 20:59 08.10.2022
Odgovori

Saska je klasicna sponzorusa. Uvukla se porodici u *upe da bi je prihvatili a onda trudnocom izmamila brak. Dijanu zove "mama", hahahahah. Jelena i Letisija su iskrene, imaju svoj posao i obrazovane su.

hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti