Brena i Boba postaju Novakove komšije, za nekretnine dali 600.000 evra

Brena i Boba postaju Novakove komšije, za nekretnine dali 600.000 evra

Autor: | 10/10/2020

0

Boba i Lepa Brena odlučili su da ulože u novi stambeni prostor. Današnja dnevna štampa piše da su Živojinovići kupili ceo sprat u kuli koja se gradi u luksuznom naselju na Novom Beogradu. Boba, Brena i Viktor viđeni su tokom obilaska zgrade u kojoj će im prvi komšija biti porodica Novaka Đokovića, piše "Kurir".

Inače, Živojinovići na gradilište idu bar dva do tri puta nedeljno jer nadgledaju kako ide izgradnja. Oni se redovno konsultuju i sa investitorima i inženjerima oko materijala koji će biti korišćeni za izgradnju. Odlučuju i o tome koji raspored prostorija je najbolji i šta je od toga izvodljivo. Nedavno je i Viktor objavio na "Instagramu" snimke iz zgrade sa sprata gde će se preseliti, a odakle se pruža pogled na ceo Novi Beograd.

Pročitajte: Boba i Lepa Brena ubedili sinove da se vrate u porodični dom - Situacija je alarmantna, treba se pridržavati saveta

Pretpostavlja se da su Brena i Boba kupili ceo sprat u ovoj zgradi, jer im je plan da skuće i mlađeg sina. Viktor je već duže od godinu dana u vezi sa Sandrom Miljaković. Njih dvoje planiraju zajednički život i porodicu, pa im e stan neophodan. Tako da je ovo delovalo kao idealno rešenje. Živojinovići će imati jedan stan za sebe, ali još nije izvesno da li će se oni preseliti iz vile na Bežanijskoj kosi.

- Sprat koji su kupili Boba i Lepa Brena ima nešto više od 200 kvadrata. Ali za sada se ne zna da li će imati dva ili tri stana - navodi izvor ovog dnevnog lista.

Pročitajte: Lepa Brena otkrila - Boba nije bio uz mene tokom operacije

Ako se uzme u obzir da cena kvadrata košta od tri do tri i po hiljade evra, to znači da su Brena i Boba za sprat  platili najmanje 600 hiljada evra. Brena je još pre dve godine odlučila da proda karingtonku na Bežanijskoj kosi. Cena je određena od dva miliona evra. Ipak, zainteresovani kupac se još uvek nije javio, ali pevačica ne odustaje od cene. Ona je rekla da je sve biznis i da će prodati nekretninu ukoliko se pojavi kupac koji je spreman da izdvoji dva miliona za kuću u koju su ona i Boba ulagali decenijama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević, guliver/getty, Andreja Damnjanović, Instagram printscreen