Korona je bila jača, Vesna Radusinović nema od bola: Zbogom, mili moj

Korona je bila jača, Vesna Radusinović nema od bola: Zbogom, mili moj

Autor: | 20/12/2021

1

Srce Vesne Radusinović zauvek je slomljeno

„Zbogom, mili moj Monty. Ovde reči prestaju i nestaju“, oprostila se Vesna Radusinović na svom „Instagram“ profilu od Čedomira Komljenovića, bliskog prijatelja koji je preminuo od posledica korona-virsua.

Vesnina objava podsetila je starije generacije na čoveka neponovljive biografije, koji je ostavio neizbrisiv trag na svetskoj medijskoj sceni. Istovremeno, one nešto mlađe zainteresovala je da saznaju ko se krije iza pseudonima Monty Shedow.

Pročitajte: Srce Vesne Radusinović pripalo je njemu, nikad tužnija mlada - Ovako je spisateljica izgledala na svom venčanju (foto)

 

 

Čedomir Komljenović, koji je poslednje godine života proveo u Milanu, rođen je u Karlovcima. Njegov „CV“ bio je više nego bogat: modni fotograf, menadžer, promoter, izdavač, biznismen. Osmislio je festival umetnosti „Art Masters“ u Sent Moricu, a smatra se i utemeljivačem prestižne sportske nagrade „Laureus“, koju je dobio i Novak Đoković.

‒ U Milanu imam veliku kancelariju u koju uđem, ali još brže izađem. Ne mogu da boravim u takvim prostorijama, ne volim nikakve sastanke, nikakve „bordove“ na kojima se glasa i pametuje. Akcija i samo akcija ‒ govorio je Čeda Komljenović, koji je na putu provodio dve trećine godine.

Pročitajte: Za njima su se svi okretali, bili su savršen par - Srce Vesne Radusinović pripalo je Dževdetu, ovo je spisateljicin prvi muž (foto)

Zahvaljujući nemirnom duhu obišao je planetu i upoznao najznačajnije ljude svog vremena. Poznavao je Tita, ali i Nelsona Mandelu, koji mu je bio kućni prijatelj. Družio se sa holivudskim glumcima, među kojima su bili Brus Vilis, Arnold Švarceneger, Silvester Stalone.

Pred njegov objektiv stale su najlepše žene današnjice: Naomi Kembel, Linda Evanđelista, Sindi Kraford, Kristi Tarlington, Stefani Sejmur...

‒ Novac je najmanje bitna stvar na svetu ‒ smatrao je. ‒ Važno ga je trošiti, važno je samo da se vrti, taman onoliko koliko je dovoljno. Naravno da sam mogao biti vrlo bogat, ali mene to nikad nije zanimalo.

Pročitajte: Smrt u porodici Vesne Radusinović, spisateljica nema od bola - Duša mi se raspada

Guliver Getty Images

 

Na vest o smrti svetski poznatog modnog fotografa, za kojim tuguje ćerka Polona i lepa Italijanka Odri Trito, sa kojom je bio u vezi poslednjih 15 godina, čuveni dnevni list „Corriere della Sera“ objavio je prigodan članak.

‒ Njegovo pravo ime bilo je Čedomir Komljenović. Za svet fotografije, mode, „Formule 1“ bio je – Monty Shadow. Visok i uvek pomalo nesređen, sa uvojcima kose koji su išli u raznim pravcima, tvrdoglavo i suprotstavljeno. On koji je sve zvao „bambino“ i sam je ostao večiti dečak, prenoseći zarazni entuzijazam.

Komentari (1)

Loading
Vukosav 10:58 21.02.2022
Odgovori

Kakav vam je ovo naslov? Ja pomislih nedao Bog da je umro Milomir. On na slici s njom, ana u suzama govori "Zbogom mili moj"

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti