Nikad tužnija mlada: Ovako je Vesna Radusinović izgledala na svom venčanju (foto)

Nikad tužnija mlada: Ovako je Vesna Radusinović izgledala na svom venčanju (foto)

Autor: | 15/11/2021

1

Venčanje Vesne Radusinović o kom se i danas priča 

Opšte je poznato da je Vesna Radusinović duže od dve decenije u skladnoj zajednici sa Milomirom Marićem, a nije tajna ni da je pre nego što je njega srela bila udata za sarajevskog novinara i filmskog kritičara Dževdeta Tuzlića.

Pročitajte: Za njima su se svi okretali, bili su savršen par - Ovo je Dževdet, prvi muž Vesne Radusinović (foto)

Facebook

 

Poznata spisateljica ima običaj da, s vremena na vreme, prelista album sa starim fotografijama, a zatim da sa pratiocima na društvenim mrežama podeli neke koje su njoj posebno drage.

Tako je šira javnost dobila priliku da vidi kako je crnogorska lepotica izgledala na venčanju. Uvek originalna i drugačija, za tu priliku je, umesto uobičajenog vela, izabrala beli venčić za kosu.

Pročitajte: Lepotica sa Cetinja - Vesna Radusinović oduševila fotografijom iz mladosti, ovako je izgledala kada je upoznala Marića (foto)

Vesna i Dževdet su u braku proveli nekoliko godina. Sarajlije ih pamte kao izuzetno lep i atraktivan par, koji je privlačio pažnju na svakom koraku. No, onda su usledile turbulentne devedesete, nije se znalo šta nosi dan, a šta noć, pa je Vesna odlučila da uzme sina Vedrana i vrati se u Srbiju.

Njen bivši suprug se, posle razvoda, preselio u Prag, pa u Nemačku, da bi se po završetku rata vratio u Bosnu. Dževdet je nedavno proslavio 66. rođendan. Na javnoj sceni još je prisutan kao cenjeni novinar i filmski kritičar, a napisao je i knjigu „Život na stiku“.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još