Gledanje u dlan u programu uživo: Milomiru Mariću nije se svidelo ono što je čuo

Gledanje u dlan u programu uživo: Milomiru Mariću nije se svidelo ono što je čuo

Autor: | 12/07/2023

0

Ljubavnica Milomira Marića postoji, tvrdi ova žena

Vesna Radusinović i Milomir Marić duže od dve decenije dele zajednički život. Uprkos tome što se nikad nisu venčali, moglo bi se reći da imaju vezu na kojoj bi im mnogi pozavideli.

Luka Šarac

 
 

Milomir Marić jedan je od najpoznatijih novinara sa ovih prostora, a u njegovim emisijama imali smo prilike da vidimo ljude iz različitog miljea, od akademika do kriminalaca.

Pročitajte: Zavirite u prelepi salonski stan Vesne Radusinović i Milomira Marića FOTO

Tako je jednom prilikom ugostio izvesnu baka Ružu, koja za sebe tvrdi da je vračara, i dopustio joj da mu pred kamerama pogleda u dlan.

- Da se čuvaš muškaraca koji su snažniji od tebe. Imaćeš probleme u martu mesecu. Ali izvućićeš se. Ne gnječete te to direktno u grudi, nego politički, iza leđa. A ti si taj što sve izneseš na sto, a oni ti kopaju jamu iza leđa. Imaćeš neki sud - pričala je Ruža Petrović.

ATA Images

 
 

Potom je usledio deo razgovora koji je Marića zatekao i zbunio.

- A šta ti žena radi? Gde ti je ljubavnica? - upitala je Ruža Milomira.

- Nemam ljubavnicu - odgovorio je Marić kao iz topa, a vračara se odmah nadovezala:

Pročitajte: Vesni se od nje diže kosa na glavi - Ova poznata dama živela je sa Marićem, pogledajte jedinu sliku iz vremena ljubavi FOTO

- Ma, nemoj da mi pričaš, žene se vrte oko tebe kao vreteno oko vune - insisitrala je gošća.

- Nemam nijednu ljubavnicu - nastavio je u svom tonu Marić.

- Ja ti kažem da imaš. Ima jedna, kidisala, pet godina mlađa od tebe. A jedna stara te ocedila ko krpu. Jurila te, jurila, a ti samo karijera i karijera... Nisi imao kad. A, Boga mi, star si se oženio – držala se Ruža svoje priče.

Marić je u jednom trenutku pokušao da je prekine, ali mu to nije pošlo za rukom.

Luka Šarac

 

Podsetimo, Vesna Radusinović, nevenčana supruga Milomira Marića, rodom sa Cetinja, ranu mladost provela je u Podgorici, gde je išla u gimnaziju. Dobro je poznata priča da ju je kontroverzni novinar još tada uočio, radeći reportažu o tome kako živi omladina najvećeg crnogorskog grada.

Pročitajte: Vesna Radusinović neutešna, ostala je bez životnog oslonca - Skuvala sam dve kafe i zapalila dve cigarete za nas...

Pre sudbinskog susreta, Vesna je bila udata za sarajevskog novinara i filmskog kritičara Dževdeta Tuzlića. U braku su proveli nekoliko godina. 

Sarajlije ih pamte kao izuzetno lep i atraktivan par, koji je privlačio pažnju na svakom koraku. No, onda su usledile turbulentne devedesete, nije se znalo šta nosi dan, a šta noć, pa je Vesna odlučila da uzme sina Vedrana i vrati se u Srbiju.

Kako je Vesna Radusinović izgledala na venčanju pogledajte OVDE.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti