Goli život: Vesna i Marić uslikani na plaži, za poznatim parom okretala se cela Budva FOTO

Goli život: Vesna i Marić uslikani na plaži, za poznatim parom okretala se cela Budva FOTO

Autor: | 15/08/2023

2

Vesna Radusinović i Milomir Marić celo leto, po tradiciji, provode na Crnogorskom primorju. Imaju stan u Budvi, turističkom centru ovog dela Jadrana, a ugledna spisateljica i poreklom je vezana za južni deo Crne Gore – rođena je na Cetinju.

Luka Šarac

 
 

Iako je na odmoru, autorka bestselera ne zaboravlja svoje čitaoce i pratioce na društvenim mrežama, pa im povremeno pošalje poneku razglednicu sa plaže.

Pročitajte: Vesna Radusinović posle dve decenije otkrila veliku istinu - Bila sam otimačica tuđih muževa, zagorčavale su mi život...

Poznati par ne viđamo često u „morskom izdanju“, pa nije čudo što je zajednička fotografija zaintrigirala ceo Instagram. Lagana garderoba, šortsevi, a Vesna nije zaboravila ni plažni asesoar: šešir, naočare za sunce i crna torba u istoj boji kao papuče i majica.

Instagram

 

Podjednaku pažnju izazvala je i Vesnina slika u kupaćem kostimu. Snimljena je na gliseru, dok je krstarila budvanskim delom Jadrana. Doduše, ne vidimo celo telo, mada nema razloga da ga krije jer u poslednje vreme izgleda zaista savršeno.

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
fica 20:50 15.08.2023
Odgovori

LEGENDE OBOJE. Marić doterao liniju?! Vesna standardno čarobna!

hellomagazin.rs Stevan Pešić

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti