Svi su se okretali za njima: Ovo je prvi muž Vesne Radusinović s kojim je dobila sina Vedrana

Svi su se okretali za njima: Ovo je prvi muž Vesne Radusinović s kojim je dobila sina Vedrana

Autor: | 22/03/2024

0

Bivši muž Vesne Radusinović je ugledni filmski kritičar

Pre nego što je upoznala novinara Milomira Marića, spisateljica Vesna Radusinović bila je udata za uglednog filmskog kritičara Dževdeta Tuzlića. Zbog ljubavi se preselila kod njega u Sarajevo, ali - mnogo je vode proteklo Miljackom od tada.

Luka Šarac

 

Eminentnom bosanskohercegovačkom novinaru to je bio drugi brak. Vesnu je upoznao u Beogradu, prilikom posete FEST-u. Kada su se našli za istim stolom u elitnom restoranu, varnice su odmah sevnule. Osvojio ju je širokim osmehom i crnim kovrdžama.

Pročitajte: Mladi, lepi i ludi - Ovo je jedina fotografija Milomira Marića sa bivšom, Vesna je dobro poznaje

Venčali su se godinu dana kasnije, a spisateljica je svoj život preselila u Sarajevo. Bili su, kažu svedoci vremena, savršen par. Svi su se za njima okretali. Ljubav su ubrzo krunisali sinom Vedranom, a on je, mnogi tvrde, slika i prilika svog oca.

Brak nije dugo trajao. Kako je Vesna jednom prilikom otkrila, Dževdet nije mogao da se nosi sa njenim temperamentom, a nad priču su se nadvili i oblaci rata.

‒ Nismo bili ludi od sreće što se razvodimo, ali drugačije nije moglo. Jednostavno, nije nam išlo. Naš brak bi se raspao i da nije bilo rata, a rat je ubrzao razvod. Ljudi se ne menjaju preko noći, iako ih ljubav učini mnogo boljim i kvalitetnijim osobama. Moj bivši muž nije mogao da se nosi sa mojim gorštačkim karakterom koji, osim ponosa, gordosti, lojalnosti i još nekih osobina na koje sam ponosna, ne isključuje tvrdoglavost, rešenost da se nešto završi sad ili nikad, a nije se nešto preterano ni trudio – priznala je Vesna.

Luka Šarac

 

- Mada mu odavno ništa ne zameram, sada mi je jasno da je zaista najvažnija stvar u svakoj vezi, a i u braku, lična sloboda. Jedino ako niste sebični, ako ste potpuno operisani od sujete, nešto može i da uspe na duge staze.

Pročitajte: Goli život - Vesna i Marić uslikani na plaži, za poznatim parom okretala se cela Budva

Sreću je našla u drugom braku, pored Milomira Marića. I Dževdet se ponovo oženio. Mora se priznati da je bivši muž Vesne Radusinović i danas izuzetno šarmantan. U poslednje vreme češće se pojavljuje u medijima, a za to je kriva promocija dokumentarnog filma čiji je autor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još