Dobri duh nekog drugog Beograda: Zavirite u prelepi salonski stan Vesne Radusinović i Milomira Marića FOTO

Dobri duh nekog drugog Beograda: Zavirite u prelepi salonski stan Vesne Radusinović i Milomira Marića FOTO

Autor: | 05/02/2023

0

Dom Vesne Radusinović i Milomira Marića uređen je sa puno ljubavi

Čak i ako u startu nemaju slične afinitete, supružnici posle četvrt veka zajedničkog života neminovno poprime navike jedno od drugog, a svako ko uđe u njihov dom još „s vrata“ može da zaključi mnogo toga o porodici koja tu stanuje. Tako je, čini se, i u slučaju Vesne Radusinović i Milomira Marića, koji su se skućili u salonskom stanu u blizini Botaničke bašte.

Pročitajte: Dragana Katić posle 25 godina otkrila veliku porodičnu tajnu - O tome je odlučivao otac mojih sinova, da sam se ja pitala...

Luka Šarac

 

Istina, nedaleko odatle nalazi se i Marićev „momački“ stan, u kome se „baškari“ biblioteka koja broji na hiljade naslova, pa je emotivnom paru Marić‒Radusinović neuporedivo komfornije na drugom mestu.

Pročitajte: Zdravlje Jelene Rozge naglo se pogoršalo - Nalazi nisu dobri, plašila sam se kako ću se probuditi

Instagram

 

Ko vodi glavnu reč u uređenju enterijera lako se može zaključiti po tome što je životni prostor ispunjen brojnim zanimljivim detaljima, a na sve strane raspoređene su vaze sa buketima svežeg cveća.

Instagram

 

Osim toga, u vreme novogodišnjih i božićnih praznika, kao i porodičnih slavlja, Vesna Radusinović ima običaj da na svom Instagram profilu objavi fotografije koje svedoče da ne samo što uživa u dekoraciji već za nju ima i „dobro oko“.

Pročitajte: Večno će ga pamtiti - Zorica Brunclik potrešena tužnom vešću, danas je preminuo...

Instagram

 

Centralno mesto u stanu opremljenom klasičnim stilskim nameštajem zauzima slika Koste Bunuševca, na kojoj su Vesna i njen sin Vedran iz dečačkih dana.

Instagram

 

Imajući u vidu da su Vesna i Milomir ostvarili karijere u svetu novinarstva, odnosno književnosti, ne iznenađuje što se na svakom koraku nalaze knjige, kojih ima toliko da ne mogu sve da nađu svoje mesto na postojećim policama.

Pročitajte: Vesna Radusinović posle dve decenije otkrila veliku istinu - Bila sam otimačica tuđih muževa, zagorčavale su mi život...

Instagram

 

Dobar ukus koji su pokazali u uređenju životnog prostora nije izostao ni prilikom izbora magazina koje kupuju, pa se tako među omiljenom literaturom nalaze i primerci HELLO! magazina.

Instagram

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Slične Vesti