Sandra, ipak, neće postati gospođa Živojinović ovog proleća, svadba odložena

Sandra, ipak, neće postati gospođa Živojinović ovog proleća, svadba odložena

Autor: | 01/03/2021

0

Svadba Viktora Živojinovića i Sandre Miljaković tema je o kojoj mediji poslednjih pola godine i te kako pišu i trude se da saznaju makar neki detalj. Kada će biti, u kom restoranu, koliko će biti zvanica i ko će zabavaljati goste, samo su neka od pitanja na koje javnost želi da dobije odgovore. 

Pročitajte: Sandra Miljaković u Viktorovom naručju objavila prelepu vest! (video)

ATA Images

 

 

- Planiramo gala slavlje sa petsto zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, pa moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se potpuno ne smiri situacija sa korona virusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku ‒ rekao je Viktor prošlog leta za „Informer“, ali iako je najavljivao da će se ovog proleće svojoj verenici zakleti na večnu ljubav, izgleda da od svadbe Viktora Živojinovića neće biti ništa. 

Kako piše dnevni list "Kurir", Viktor i Sandra, zbog čitave epidemiloške situacije, odlučili su da svadbu odlože za maj 2022. godine. Kako se dalje navodi, Lepa Brena i Boba Živojinović se slažu sa njihovom odlukom, jer i oni imaju mnogo zvanica koje žele da ugoste, a veruju da će se do tada situacija s virusom smiriti.

Pročitajte: Viktor Živojinović ne želi titulu maminog sina - Za Sandru će sve stvoriti sam

ATA images

Kako dalje piše pomenuti list, Brena i Boba su rešili da odreše kesu za svadbu svog mezimca i neće štedeti ni na jednom detalju. Detalji su maltene dogovoreni, jer je sve bilo planirano za maj ove godine, ali je realizacija pomerena i u nju će se krenuti čim se ljudi vrate normalnom životu.

Da li će zaista svadba Viktora Živojinovića biti odložena, ni Brena, ni Sandra, ni Viktor nisu davali komentare, tako da ostaje da vidimo u periodu koji je pred nama. 

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
Svadba Viktora Živojinovića i Sandre Miljaković se odlaže hellomagazin

Najnovije vesti