Ljubav je u vazduhu: Sandra Miljaković i Viktor napravili važan korak u vezi (video)

Ljubav je u vazduhu: Sandra Miljaković i Viktor napravili važan korak u vezi (video)

Autor: | 19/11/2020

0

Sandra Miljaković i Viktor Živojinović otpočeli su zajednički život još tokom pandemije korona virusa u martu ove godine. Kako su tada preneli domaći mediji, Sandra i Viktor preselili su se u porodičnu vilu Živojinovića na Bežanijskoj kosi i jedan deo kuće prilagodili su sebi.

– Sandra je tokom vanrednog stanja uglavnom boravila kod njega u kući. Tada se zbližila i sa Brenom, jer ju je svakodnevno šminkala. Brena je toliko oduševljena njenim umećem da je počela da je reklamira i na društvenim mrežama. Ona i Boba su čak i predložili da se Sandra preseli kod njih! - rekao je tada izvor za "Informer".

– Kod Brene i Bobe ima dovoljno mesta za sve, Viktoru su već namenili dobar deo vile u kome on boravi sa Sandrom. Dogovorili su se da se okupljaju samo za ručkom, a da u ostatku dana mogu da se osame. Rešili su da opreme sobe po svom ukusu, pa su prošlog vikenda kupili nov nameštaj.

Pročitajte: Aleksandra Prijović prvi put otvoreno o Sandri: Rivalke ili najbolje drugarice?

Sandra Miljaković Instagram story printscreen

– Ona je izabrala novu spavaću sobu, a Viktor je bez pogovora sve platio – dodaje izvor.

Kako je Sandra provela leto sa Živojinovićima na porodičnom letovanju, i bila uz porodicu tokom Breninog rođendana, bilo je jasno da je celoj porodici prirasla za srce.

Sandra Miljaković i Viktor Živojinović spremni za zajedničke praznike

Sada je Sandra na svom "Instagramu" podelila video koji govori da njoj i Viktoru u ljubavi cvetaju ruže. Naime, ona je objavila video u kome je pokazala kako su ona i Viktor okitili svoju prvu jelku i da u njihovom domu već vlada praznična euforija.

Pročitajte: Viktor Živojinović otkrio kada će Sandra obući venčanicu

Da su Sandra Miljaković i Viktor Živojinović ludo zaljubljeni jasno je s obzirom da svaki slobodan trenutak provode zajedno. Proveli su prvo zajedničko letovanje, sada su spremni za prvu prazničnu euforiju, a o planovima za budućnost, Viktor Živojinović već je nekoliko puta javno govorio.

‒ Planiramo gala slavlje sa petsto zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, pa moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se potpuno ne smiri situacija sa korona virusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku ‒ rekao je Viktor za „Informer“.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs ATAImages, Instagram