Umesto svadbe, kraj ljubavi: Raskinuli Viktor Živojinović i Sandra Miljaković

Umesto svadbe, kraj ljubavi: Raskinuli Viktor Živojinović i Sandra Miljaković

Autor: | 12/07/2021

1

Raskinuli Viktor i Sandra!

Mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića Viktor ponovo je slobodan. Viktor je odlučio da posle dve godine veze dalje nastavi sam. Kako piše list Kurir, Viktor je bio taj koji je stavio tačku na njihovu ljubav. U prilog tome svedoči i činjenica da je Brenin sin sa Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije, ali se i dalje prate na ovoj društvenoj mreži.

Boško Karanović

 

Pročitajte: Sandra, ipak, neće postati gospođa Živojinović ovog proleća, svadba odložena

Inače, da su zaista raskinuli Viktor i Sandra Miljaković dokaz je i to što je Živojinović sa porodicom ostao na Crnogorskom primorju, gde uživa na jahti, dok je njegova sada već bivša draga s prijateljima bila na festivalu Egzit u Novom Sadu.

Ata Images

 

Raskinuli Viktor i Sandra, nisu uspeli da prevaziđu nesuglasice 

Inače, ovo nije prvi put da njih dvoje imaju turbulentan period u vezi. Pre godinu dana je Sandra ostavila Viktora zbog toga što mu je navodno u telefonu našla poruke koje je razmenjivao s drugom devojkom. Nesuglasice su uspeli da prevaziđu i doskoro ih nisu imali. Oboje su putovali po svetu i svakodnevno objavljivali zajedničke fotografije sa egzotičnih destinacija, ali i izlazaka po prestonici.

Pročitajte: Svi su mislili drugačije - Posle 23 godine Boba Živojinović otkrio veliku istinu

Boško Karanović

 

Međutim, nevolje u raju su nastale nakon nedavne proslave u jednom prestoničkom restoranu gde su njegova majka i Saša Popović organizovali žurku povodom povlačenja iz "Granda". Tada su bili zajedno i ništa nije ukazivalo da će se samo nekoliko dana nakon toga razići. Ako je suditi po fotografijama koje Sandra objavljuje na društvenim mrežama, ona se odlično provodi sa prijateljima. Da li će se pomiriti ili ne, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti