Opasno okruženje: Brenina komšinica pobegla je od muža od kog preza ceo svet, šokiraće vas ko je on (foto)

Opasno okruženje: Brenina komšinica pobegla je od muža od kog preza ceo svet, šokiraće vas ko je on (foto)

Autor: | 17/12/2021

0

Komšinica Brene i Bobe ima burnu prošlost 

Odavno je poznato da Lepa Brena i Slobodan Živojinović poseduju luksuzni stan u Monte Karlu, gde svraćaju kad god im se ukaže prilika za odmor. Ono što se baš i ne zna, a o čemu je u svojoj knjizi „Kondo, kondo“ pisala hrvatska novinarka Irena Duvković-Milanović, jeste da naša velika zvezda u mondenskom gradu na Azurnoj obali ima veoma interesantan komšiluk.

Pročitajte: Milijarder sa tridesetpetoro dece - Ko je, zaista, Brenin i Bobin venčani kum o kom mediji danima pišu

Instagram

 

Tako, na primer, u njenoj neposrednoj blizini živi Karmen bin Laden. Prezime zvuči poznato, zar ne? Ozloglašeno, rekli bismo. Gospođa je bivša supruga najstarijeg brata pokojnog Osame bin Ladena, saudijskog multimilionera i vođe „Al Kaide“, militantne islamističke organizacije koja je izvela više terorističkih napada širom sveta. Po ocu Švajcarkinja, po majci Iranka, Karmen je u elitnim krugovima postala poznata posle razvoda, kada je u memoarima „Kraljevstvo iznutra: Moj život u Saudijskoj Arabiji“ detaljno opisala članove porodice u kojoj je živela i probleme sa kojima se suočila posle prekida bračne zajednice.

Profimedia

 

Komšinica Brene i Bobe pobegla je iz svoje zemlje

Za Jeslama bin Ladena udala se 1974. godine i sa njim dobila tri ćerke. Pošto nije mogla da izdrži teret tradicionalnog života u konzervativnoj arapskoj sredini, 1988. je pobegla od supruga i iz zemlje, a službeno se razvela šest godina kasnije. Za razliku od nekih drugih ljudi sa prezimenom Bin Laden, Karmen je potpuno bezopasna. Međutim, Brena nije znala za nju, i iznenadila se kada je čula gde je stacionirana.

‒ Nisam fascinirana svetskim džet-setom. U Monte Karlo idem da se odmorim i zaista ne vodim računa ko se tamo nalazi. U kneževini je sasvim normalno da vam poznate ličnosti budu u komšiluku, pa ih srećem na svakom koraku. Tamo se poštuje privatnost i kada ih vidim, ne zurim u njih ‒ ispričala je svojevremeno Brena.

Pročitajte: Da li joj je doneo sreću? Ova poznata pevačica uhvatila je bidermajer na Breninoj i Bobinoj svadbi (foto)

Andreja Damnjanović

 

Folk zvezda i njen suprug poseduju stan u Aveniji princeze Grejs, u zgradi koja je pet nebodera udaljena od kompleksa „Kolumbija palas I i II“, poznatijeg kao „Monte Karlo Tvins“, gde živi Karmen. Ova ulica pruža se duž obale i jedna je od najskupljih na svetu. Kvadratni metar donedavno se kretao i do 133.000 evra, pa ne čudi što su apartmani u tom kvartu dostupni samo onima sa dubokim džepom.

Shutterstock

 

U istoj zgradi apartmane poseduju i Novak Đoković, princeza Korina zu Sajn-Vitgenštajn, nekadašnja portparolka princa Alberta od Monaka Mirej Rebodo-Martini, kao i Rodika Cirijak, sestra rumunskog milijardera Jona Cirijaka, Breninog i Bobinog kuma.

‒ Moja zgrada ima nekoliko ulaza i mnogo stanara, tu je i Novak koga viđam na plaži. Samo je u Srbiji neobično kada se na ulici sretne poznata osoba. Normalno je da sedite pored njih u restoranu, što se meni jednom prilikom desilo sa Džekom Nikolsonom – rekla je pevačica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti