Nikada se nije razveo, Ani je sve od starta priznao: Ovo je Milutinova supruga, veoma je brinuo o njoj (foto)

Nikada se nije razveo, Ani je sve od starta priznao: Ovo je Milutinova supruga, veoma je brinuo o njoj (foto)

Autor: | 28/11/2021

2

Ana i Milutin bili su u ljubavi prelepih devet godina 

Da je situacija bila drugačija, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić bi ove godine proslavili deceniju ljubavi. Međutim, zdravlje nekadašnjeg ministra u Vladi Republike Srbije poslednjih meseci bilo je narušeno, lekari su činili sve, ali nažalost nije mu bilo spasa. Vest da je juče u 79. godini preminuo Milutin Mrkonjić sve je rastužila.

Pročitajte: Ostala je sama - Oglasila se neutešna Ana Bekuta, njene reči kidaju dušu

Mirko Tabašević

 

Pevačica je otkazala sve obaveze i, budući da nije mogla da bude uz bolesničku postelju svog emotivnog partnera, vreme je provodila u kući, održavajući stalni kontakt sa bolnicom. 

Nije tajna da se Milutin Mrkonjić nikada nije razveo od supruge Dragane Daše Mrkonjić, koja je godinama radila kao sudija, kasnije i kao advokat. Ipak, uporni pokušaji tabloida da od njegovog privatnog života naprave skandaloznu predstavu, nisu uspeli.

ATA Images

 

Ana i Milutin od samog početka veze bili su iskreni jedno prema drugom 

Malo je muškaraca koji se mogu pohvaliti da su nakon raskida višedecenijskog braka ostali u prijateljskim odnosima sa bivšom ženom. Gospodinu Mrkonjiću je to pošlo od ruke, o čemu je svedočila i Dragana Mrkonjić, kad god bi je novinari pozvali i zamolili za izjavu.

Vremenom je istina došla u prvi plan, pa je postalo jasno da Milutin Mrkonjić izuzetno brine o svojoj i dalje zakonitoj ženi, čak su ga često sretali kako zajedno sa njom ide u kupovinu ili je vozi.

Pročitajte: Život bi dala za nju - Dok se lekari bore za Milutinov život, ona se ne odvaja od Ane Bekute (foto)

Paparaco lov printscreen

 

- U odličnim smo odnosima, iako odavno ne živimo zajedno. Čujemo se gotovo svakodnevno, pomažem koliko mogu. Sve može da se reši mirno i civilizovano. Imovinu koju posedujem ostaviću ženama, ja nemam ništa - bio je jasan političar.

Paparaco lov printscreen

 

- Nemam ništa protiv da se viđaju. Ja poštujem njegovu prošlost, kao i on moju. Mi smo stvari od starta postavili na pravo mesto - izjavila je Ana Bekuta, koja je ovih dana, baš kao i Daša Mrkonjić, strepela nad životom čoveka koji je uspeo da osvoji njihova srca.

Komentari (2)

Loading
B. 23:20 29.11.2021
Odgovori

Iskreno saucesce njegovim najmilijima. Ana i Dasa su velike zene, ljudske gromade, civilizovane zene. Skidam kapu obema. Neizmerna tuga ce ostati, ogromna praznina, ostace i lepe uspomene na kraju. Bog neka ih obe sacuva!

Ana 05:33 04.12.2021
Odgovori

Jel to Srbija promovise Poligamiju?! Sta je poenta ziveti sa drugom zenom a traziti da bude sahranjen pored bivse?! Ne sudim nikome , ne ulazim u njihovu privatnost ali valjda moze i da ostane privatnost.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti