Dragana Mrkonjić se potresnom porukom, na dan komemoracije, oprostila od supruga koji joj je bio sve (foto)

Dragana Mrkonjić se potresnom porukom, na dan komemoracije, oprostila od supruga koji joj je bio sve (foto)

Autor: | 02/12/2021

0

Supruga Milutina Mrkonjića nije se pojavila na komemoraciji 

Komemoracija Milutinu Mrkonjiću, koji je preminuo 27. novembra na Kardiovaskularnoj klinici „Dedinje“, održana je danas u centralnom holu Doma Narodne skupštine.

Pročitajte: Ana Bekuta objavila čitulju, potresnim rečima oprostila se od Mrke - Volim te večno i u večnosti

Ata Images

 

Milutinova supruga Dragana Mrkonjić Daša nije se pojavila na komemoraciji, ali je odlučila da se od supurga koji je do poslednjeg dana brinuo o njoj oprosti dirljivom čituljom, koju je objavila u dnevnom listu „Politika“.  

‒ Otišao si iz života naglo, ali si ostao u mojim mislima, sećanjima, zauvek. Nema te onda kad je čovek tvog iskustva, znanja, ličnog integriteta dragocen. Tvoja ogromna energija, čovekoljublje, spremnost da uvek drugima pomogneš, nesebičnost, večni su spomenik tebi i tvojoj dobroti! ‒ reči su kojima se Daša oprostila od supruga Milutina Mrke.

Pročitajte: Nikada se nije razveo, Ani je sve od starta priznao - Supruga Milutina Mrkonjića je ona, brinuo je o njoj do poslednjeg dana (foto)

printscreen Politika

 

Daša je poslednjih godina živela u jednom beogradskom hotelu, a kada je Milutin preminuo, njen brat iz Kanade došao je i odveo je u njihovu porodičnu kuću.

Inače, o životu i radu čuvenog Mrke na komemoraciji će govoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Skupštine Ivica Dačić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti