Cveće sa posvetom na Mrkinom grobu, od nepoznate žene: Ana Bekuta ne prestaje da plače

Cveće sa posvetom na Mrkinom grobu, od nepoznate žene: Ana Bekuta ne prestaje da plače

Autor: | 10/12/2023

0

Ana Bekuta sve objavila javno

Milutin Mrkonjić preminuo je 27. novembra 2021. godine posle kraće i teške bolesti, a sa njim do poslednjeg daha bila je njegova dugogodišnja partnerka Ana Bekuta.

Instagram

 

Mrka je preminuo usled problema sa srcem, a za popularnu pevačicu utehe nema. Iako se vratila pevanju i nastavila da radi, bol za čovekom sa kojim je provela neke od najlepših trenutaka svog života ne prolazi.

Pročitajte: Nemoj slučajno da nisi... Ana Bekuta ispunila najveću želju Milutina Mrkonjića, tužnije ne može

Neutešna pevačica održava sećanje na pokojnog partnera na svom Instagram- profilu, i deli najsrećnije zajedničke trenutke uz posvete koje uvek teraju suze na oči. Međutim, danas je podelila nešto sasvim drugačije.

Instagram

 
 

Pevačica je podelila snimak prelepog buketa cveća, koji nije bio namenjen njoj. Cveće je pevačica našla na grobu njenog Mrke. Istakla je da je njoj nepoznata žena ostavila cveće i pokazala posvetu koja se našla na njemu.

Pročitajte: Ana Bekuta objavila čitulju, ali je nije potpisala sama - Najdraži moj, prošla je godina otkako je svet siromašniji za jednog tebe...

- Pre neki dan sam na Milutinovom grobu pronašla ovo cveće, poruku “Hvala vam što ste toliko voleli Anu” i izdaleka videla devojku koja ga je ostavila. Volela bih da se javi ili pošalje poruku da joj lično zahvalim, jer nisam uspela videti o kome se radi. Hvala vam što me i vi volite svih ovih godina, pogotovo poslednje dve - napisala je Bekuta uz snimak cveća i poruke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti