Život bi dala za nju: Dok se lekari bore za Milutinov život, ona se ne odvaja od Ane Bekute (foto)

Život bi dala za nju: Dok se lekari bore za Milutinov život, ona se ne odvaja od Ane Bekute (foto)

Autor: | 19/11/2021

0

Majka Ane Bekute ne odvaja se od pevačice

Ana Bekuta skoro četiri decenije, koliko traje njena karijera, važi za jednu od najboljih pevačica izvorne i narodne muzike. Međutim, da se njena majka Milica Polić pitala, ćerkina karijera išla bi u potpuno drugom pravcu.

‒ Pošto sam bila odlična učenica, mama je imala želju da postanem doktorka ili učiteljica. Rano sam joj razbila snove o mom životnom pozivu ‒ priznala je Ana Bekuta. Otkrila je da je jednom prilikom napisala post na „Instagramu“, u kome je navela da joj je majka branila da peva, dok se otac Branko nije protivio, i odmah je usledio poziv.

Pročitajte: Majka Ane Bekute htela je za ćerku drugačiji život - Ovo je Nada Polić, devojčica kojoj su hteli da kroje sudbinu

Dušan Petrović

 

‒ Mami je to neko pročitao i odmah me je pozvala. Rekla mi je da nije baš da mi je branila, ali u vreme kad sam ja krenula tim putem, početkom osamdesetih, biti pevačica bilo je u najmanju ruku čudno. Ona je za mene imala druge planove, i ja je potpuno razumem. Danas je ponosna na sve što sam postigla, a često me zamoli da joj otpevam neku pesmu.

Luka Šarac

 

Anina majka je u poodmaklim godinama, ali vrlo vitalna, pa ju je pevačica pre nekog vremena dovela u Beograd iz Pribojske banje, gde je i sama živela do rane mladosti.

Često se mogu sresti u šetnji po kraju gde Ana Bekuta živi, a rado svrate i na Kalenić-pijacu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još