Želela je to svim srcem: Dragana Mrkonjić iz stana Ane Bekute uzela samo jedno, to je pripadalo čoveku koga je volela

Želela je to svim srcem: Dragana Mrkonjić iz stana Ane Bekute uzela samo jedno, to je pripadalo čoveku koga je volela

Autor: | 15/03/2022

0

Ana Bekuta i Daša izgladile odnose

Iako nisu bile u dobrim odnosima, posle sahrane Milutina Mrkonjića Ana Bekuta i Dragana Mrkonjić uspele su da ostanu u korektnim odnosima zbog ljubavi prema voljenom partneru, odnosno suprugu.

Pročitajte: Sahranjen Milutin Mrkonjić - Ana Bekuta i Daša jedna pored druge jedva stajale na nogama, kovčeg spušten uz ogroman aplauz

Boško Karanović

 

Prema pisanju nedeljnika Paparazzo!, njih dve su se pre mesec dana tajno sastale kada je Daša zamolila Anu da zajedno odu na groblje. Tom prilikom navodno je tražila od Ane da joj vrati neke Mrkonjićeve lične stvari koje želi da čuva za uspomenu.

‒ Želela je da za uspomenu ima Mrkino ordenje koje je dobio od Tita, a posle i od Slobodana Miloševića, u periodu kada je sa Dašom bio u srećnom braku. Ana se mesec dana premišljala, da bi, nakon što je Milutinu Mrkonjiću nedavno posthumno dodeljena „Karađorđeva zvezda prvog stepena“, odlučila da Daši prepusti staro ordenje. Ovaj gest ju je veoma usrećio jer je želela da pored sebe ima nešto što je njenoj velikoj ljubavi toliko značilo – otkrio je izvor blizak folk zvezdi za magazin Paparazzo!. 

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti