Bred Pit nikad nije bio potrebniji svojoj deci: Anđelina puca po šavovima

Bred Pit nikad nije bio potrebniji svojoj deci: Anđelina puca po šavovima

Autor: | 31/08/2020

0

Anđelina Džoli već neko vreme vodi bitku sa težinom, a mnogi mediji pišu da je glumica na paragu anoreksije. Svoje loše zdravstveno stanje Anđelina prikriva širokom odećom i drugačijim stilom. Ipak, sada joj se stanje naglo pogoršalo.

Još od kada svedski mediji pišu o odnosu Breda Pita i njegove bivše supruge Dženifer Aniston, Anđelina štrajkuje glađu. Upravo zato mršavost je dovela do toga da glumica izgleda jezivo.

Pročitajte: Anđelina drhti od besa - Dženifer Aniston i Bred Pit ponovo zajedno!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐀𝐧𝐠𝐞𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐉𝐨𝐥𝐢𝐞 (@angelinajolioffiicial) on Aug 29, 2020 at 1:33am PDT


Anđelina Džoli bolest nije shvatala ozbiljnom, sve dok se njen sin Medoks nije vratio iz Južne Koreje, gde studira. Kada je video u kakvom mu se stanju nalazi majka, potrudio se da je odvede na rehabilitaciju i pobrine se za njeno zdravlje.

Kako prenosi magazin "New Idea" Anđelina je od razvoda sa Bredom vodila borbu za starateljstvo, a kako je sve to veoma teško podnela prestala je da jede. Činjenicu da Bred ima novu,  znatno mlađu devojku, takođe nije najbolje podnela, pa joj se stanje dodatno pogoršalo. Zbog poremećaja u ishrani, na rehabilitaciji joj je ponuđena stručna pomoć.

Pročitajte: Bred Pit ima novu devojku, a besna Anđelina vuče potez koji će ga načisto slomiti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐀𝐧𝐠𝐞𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐉𝐨𝐥𝐢𝐞 (@angelinajolioffiicial) on Aug 9, 2020 at 9:42pm PDT

Bred Pit korak bliže pobedi u borbi za starateljstvo nad decom

Bred i Anđelina nedavno su prošli kroz još jedan buran period. Naime, Bred se veoma potresao kada je shvatio da će Anđelina u oktobru, kada se borba za starateljstvo završi, zajedno sa njihovom decom napustiti Kaliforniju i preseliti se u Englesku. Ona već mesecima unazad gleda i nekretninu koju će da kupi. Kako je već nekoliko puta najvaljivala preseljenje, glumac misli da je sada i ozbiljna u nameri.

– Bred ima zajedničko starateljstvo nad decom. To što Anđelina želi da se preseli pre završetka bitke na sudu, u njegovim očima izgleda kao da mu poručuje da je već izgubio. Ali to i nije daleko od istine. Ukoliko želi da se zaista preseli sa decom u Englesku, moraće prvo da dobije dozvolu na sudu – ispričao je za “The Sun” izvor blizak bivšim supružnicima.

Iako su još 2016. Anđelina i Bred razvedeni, spor još uvek nije doveden do kraja. Među bivšim supružnicima često dolazi do sukoba, koji su uglavnom izazvani Bredovim emotivnim izborima.

Ipak, u poslednje vreme njih dvoje popravljaju odnos. Anđelina Džoli bolest više ne može da skriva, a deci je potrebna podrška drugog roditelja u ovom trenutku. Upravo zato, Bred sve češće posećuje porodični dom u Los Anđelesu u kome Anđelina živi sa njihovo šestoro dece.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti