San na pesku: Zaljubili smo se u novu kuću Paris Hilton i pogled koji oduzima dah (foto)

San na pesku: Zaljubili smo se u novu kuću Paris Hilton i pogled koji oduzima dah (foto)

Autor: | 19/09/2021

0

Kuća Paris Hilton - Ljubavno gnezdo u Malibuu

U poslednje pripreme za venčanje Paris Hilton uključila je i potragu za kućom u kojoj će živeti sa budućim suprugom, trenutno verenikom Karterom Reumom. Naslednica čuvenog hotelskog lanca kupila je vilu na La Kosta biču u Malibuu i time ažurirala listu slavnih i bogatih koji poseduju nekretnine u jednom od najtraženijih i najekskluzivnijih naselja u okrugu Los Anđeles.

Pročitajte: Snovi se ostvaruju - Paris Hilton objavila prelepe vesti

Profimedia

 

Posed na peščanoj plaži projektovan je 1955. godine, a svojevremeno je pripadao direktoru studija “Univerzal” Tomu Poloku. Paris je za novi dom izdvojila osam i po miliona dolara, koliko je vredeo posle kompletnog kozmetičkog tretmana, odnosno restauracije. Stil bismo mogli da nazovemo neokalifornijskim – savremeno i minimalistički, sa mnogo svetla i stakla. Nova definicija luksuza, za kakvu se nedavno odlučila i pop zvezda Pink.

Pročitajte: Rokijeva kuća iz snova na prodaju - Cena impresivnog imanja Silvestera Stalonea prava je sitnica (foto)

Profimedia

 

Enterijer se proteže na manje od 300 kvadrata. Prilično asketski za jednu od najbogatijih žena sveta. Međutim, pogled na okean od neprocenjive je vrednosti, kao i direktan izlaz na plažu.

Pročitajte: Kuća puna uspomena - Spektakularni holivudski dom Helen Miren može biti vaš (foto)

Profimedia

 

Sa tri spavaće sobe, isto toliko kupatila i dnevnim boravkom spojenim sa trpezarijom, kuća Paris Hilton je jedno komforno i mirno ljubavno gnezdo. Kuhinja, koju je predstavila u novom rijalitiju “Kuvanje sa Paris”, takođe odiše minimalističkim dizajnom, svedenim linijama i granitnim pločicama.

Profimedia

 

Dvorište nije veliko, ali je dovoljno za lude žurke pod vedrim nebom koje junakinja ove reportaže obožava. Tu su i kutak za roštiljanje, otvoreni đakuzi, garaža za dva automobila i nekoliko biljaka, čije zelenilo razbija monotoniju snežnobelih zidova.

Pročitajte: Luksuz dostojan kraljice - Madonin novi dom od 16 miliona evra (foto)

Profimedia

 

Paris ima još nekretnina u ovoj oblasti. Među njima su vila na Beverli hilsu i kuća u Malholandu, zatvorenoj zajednici u planinama Santa Monika.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti