Paris Hilton sina nazvala po gradu i ptici: Tražila sam nešto što bi išlo uz Pariz i London...

Paris Hilton sina nazvala po gradu i ptici: Tražila sam nešto što bi išlo uz Pariz i London...

Autor: | 24/02/2023

0

Sin Paris Hilton dobio ime moćne simbolike

Paris Hilton nedostajala je samo “sitnica” da bi mogla da kaže da ima sve što je ikad poželela. Konačno se u njen životni mozaik uklopio i deo koji je toliko nedostajao. U jednu od najbogatijih porodica na svetu krajem januara stigla je prinova. Budući da nije bila u drugom stanju, naslednica lanca ekskluzivnih hotela najveću želju verovatno je ostvarila uz pomoć surogat-majke.

Pročitajte: Nije usvojena, ona je moje dete - Naomi Kembel prvi put pokazala lice svoje ćerke, o prelepoj fotografiji priča ceo svet

Instagram

 

“Beba Feniks. Ceo naš svet”, zvanično je predstavila Paris novog člana porodice, a potom objasnila zašto je dečak poneo baš to ime.

- Za ovo ime sam se odlučila pre mnogo godina. Kada sam pretraživala gradove, zemlje i države na mapi, tražeći nešto što bi išlo uz Pariz i London. Feniks (grad u Americi) ima nekoliko dobrih referentnih tačaka pop kulture, ali što je još važnije, to je ptica koja se rasplamsava, a zatim se diže iz pepela da ponovo poleti. Želim da moj sin odrasta znajući da trijumf i katastrofa prolaze kroz naše živote, i da bi to trebalo da nam daje veliku nadu za budućnost.

Pročitajte: Isplivala dugo skrivana tajna - Muž Paris Hilton ima devetogodišnju ćerku koju je video samo jednom

Instagram

 

U novembru 2021. godine Paris Hilton izgovorila je sudbonosno “da” biznismenu Karteru Reumu na spektakularnom venčanju u Los Anđelesu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti