Toliko je želela blizance: Trudnoća Paris Hilton više nije tajna, njena majka otkrila pretužne vesti

Toliko je želela blizance: Trudnoća Paris Hilton više nije tajna, njena majka otkrila pretužne vesti

Autor: | 23/11/2022

0

Trudnoća Paris Hilton dugo se iščekivala

Posle tri propale veridbe Paris Hilton (41) pre tačno godinu dana izgovorila je sudbonosno „da“. Naslednica lanca luksuznih hotela, uspešna poslovna žena, ponekad i rijaliti-zvezda, udala se za Kartera Reuma u Bel Eru, elitnom kvartu Los Anđelesa, na imanju koje pripada njenom dedi Baronu

Pročitajte: Udala se Paris Hilton - Prva fotografija sa milionskog venčanja obišla svet, svi pričaju o raskošnoj venčanici

Getty Images

 

Paris je u svom dokumentarnom filmu na „Jutjub“ kanalu otkrila da ona i njen suprug žele decu, i to bliznace. Priznala je da je zamrzla svoje jajne ćelije i da ne želi da propusti priliku da postane majka.

‒ Zaista sam uzbuđena jer prelazim na sledeći korak u svom životu. Konačno imam pravi život. Verujem da je smisao života imati porodicu i decu, a to još nisam doživela, jer nisam osećala da je iko zaslužio takvu moju ljubav. Sada sam konačno pronašla osobu uz koju mogu sve da ostvarim ‒ istakla je bogata naslednica, koja nije otkrila da li ima problem da ostane u drugom stanju prirodnim putem, ali je to sada njena majka Keli Hilton (63) potvrdila. 

Pročitajte: Paris Hilton javno progovorila - Idem na vantelesnu oplodnju

Guliver Getty Images

 

‒ Srce mi se slama, znam koliko se trudi ‒ rekla je zvezda rijalitija „Eeal Housewives of Beverly Hills“ u epizodi emisije „E! News“. ‒ Toliko se ljudi bori i to se ne događa samo tako. Stalno joj ponavljam da se opusti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti