Udala se Paris Hilton: Prva fotografija sa milionskog venčanja obišla svet, svi pričaju o raskošnoj venčanici

Udala se Paris Hilton: Prva fotografija sa milionskog venčanja obišla svet, svi pričaju o raskošnoj venčanici

Autor: | 12/11/2021

1

Udala se Paris Hilton - Bogata naslednica rekla "da" vereniku Karteru Reumu


„Moje 'zauvek' počinje danas... 11 / 11“, napisala je Paris Hilton na „Instagramu“ uz fotografiju koja je svetu otkrila da je napokon izgovorila sudbonosno „da“. Naslednica lanca luksuznih hotela, preduzetnica i rijaliti-zvezda udala se juče za Kartera Reuma na Bel Eru u Los Anđelesu, na imanju koje je pripadalo njenom dedi Baronu.

Pročitajte: Došao je i taj dan - Svadbeni branč Paris Hilton (foto)

Getty Images

 

Ceremonija je, tvrde upućeni, a i ne sumnjamo u to, koštala nekoliko miliona dolara. Jer, ne udaje se Paris Hilton svakog dana... Zapravo, ovo joj je, verovali ili ne, tek prvi „ludi kamen“.

Blistala je u venčanici kuće „Oscar de la Renta“, a kako je mesecima najavljivala, to je bila tek prva od kreacija koje je nosila najvažnijeg dana u svom životu.

Pročitajte: Paris Hilton javno progovorila - Idem na vantelesnu oplodnju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Da je baš Karter onaj koga je dugo čekala, posle brojnih ljubavnih promašaja, otkrila je svetu u februaru, kada ju je zaprosio na njen četrdeseti rođendan. Kao što je prethodnih meseci najavljivala, venčanje je bilo pravi spektakl u holivudskom maniru, a prisustvovalo mu je probrano društvo.

 

Komentari (1)

Loading
Mirjana Janiš 18:44 12.11.2021
Odgovori

Četrdeset godina, prebogata, šta znači "probrano" društvo na svadbi? Umorna i zrela, šta će joj venčanica? Venčanicu sanjaju mlade devojke, šta bi bilo kad bi bilo! Venčanicu mogu da imaju žene u bilo kojim godinama, koje su se udale nekada bez venčanice. Venčanica je samo želja i nema veze sa životom. Kada se udala i rodila dvoje dece izgledala je kao pokisla kokoš, jer nije ni za brak, ni za decu. Venčanica joj je stajala kao da je ljuta što se udaje. Momak, domaćin joj gleda u mušku populaciju sa Venerom u škorpiji. Danas je bleda senka ljutite mlade kojoj se nisu ostvarili snovi. I suve sive energije! Kome da izazove strast kada je nema u sebi! 🧸

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti