Snovi se ostvaruju: Paris Hilton objavila prelepe vesti (foto)

Snovi se ostvaruju: Paris Hilton objavila prelepe vesti (foto)

Autor: | 17/02/2021

0

Paris Hilton baš na svoj 40. rođendan objavila je prelepe vesti, a američka štampa brzinom svetlosti prenela novosti, za koje mnogi smatraju da "nisu ništa novo". Naime, bogata naslednica i ove zime, kao što je to učinila i 2018. godine, odlučila je da svom sada već novom izabraniku kaže "da" i veri se. Da li će ovog puta, posle toliko veridbi, zaista stati na ludi kamen, pitaju se mnogi?!

 

 

Naime, Paris Hilton već neko vreme je u emotivnoj vezi sa svojim dugogodišnjim prijateljem Karterom Reumom, a koliko su srećni govori i činjenica da jedva čekaju da se ostvare u ulozi roditelja

- Protekla godina, koja je bila u znaku korona virusa, ubrzala je mnoge stvari. Kao neko ko je konstantno putovao, imala sam priliku da budem u svom domu i preispitam se šta je za mene u stvari najvažnije. Moja veza i vreme koje sam provela sa Karterom su za mene poklon. Veoma sam uzbuđena što sledi naše sledeće poglavlje života - izjavila je Paris za "People" i omogućila javnosti da vide i detalje veridbe. 

 

 

Paris je u svom dokumentarnom filmu na "Jutjub" kanalu nedavno otkrila da su zajedno odlučili da žele decu, i to blizance. Ona je priznala da je zamrzla svoje jajne ćelije i da ne želi da propusti priliku da postane majka. Sledeći korak joj je vantelesna oplodnja. 

Pročitajte: Jedan od najbogatijih ljudi na svetu - Preminuo deda Paris Hilton

 

 

 

- Zaista sam uzbuđena jer prelazim na sledeći korak u svom životu. Konačno imam pravi život. Verujem da je imati porodicu i imati decu smisao života, a to još uvek nisam doživela, jer nisam osećala da je iko zaslužio takvu moju ljubav. Sada sam konačno pronašla osobu uz koju mogu sve da ostvarim - istakla je bogata naslednica, koja nije otkrila da li ima problem da ostane u drugom stanju prirodnim putem.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti