Isplivala dugo skrivana tajna: Muž Paris Hilton ima devetogodišnju ćerku koju je video samo jednom

Isplivala dugo skrivana tajna: Muž Paris Hilton ima devetogodišnju ćerku koju je video samo jednom

Autor: | 18/11/2021

0

Muž Paris Hilton ima vanbračnu ćerku

Posle tri propale veridbe, Paris Hilton konačno je izgovorila sudbonosno „da“. Naslednica lanca luksuznih hotela, uspešna poslovna žena, ponekad i rijaliti-zvezda, udala se za Kartera Reuma u Bel Eru, elitnom kvartu Los Anđelesa, na imanju koje pripada njenom dedi Baronu.

I dok je Paris možda navikla na jednostavan život, porodična situacija njenog supruga nešto je komplikovanija.

Pročitajte: Došao je i taj dan - Paris Hilton konačno u venčanici

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Kako piše „Page Six“, Karter Reum ima devetogodišnju ćerku koju je, otkrivaju izvori upućeni u čitavu priču, video samo jednom. Devojčicina majka je Laura Belizi, učesnica rijalitija „Secrets of Aspen“ na televiziji „VH-1“ i nekadašnja avantura glumca Mela Gibsona. Rodom iz Čikaga, kao i Karter, sa devojčicom danas živi u Kaliforniji.

‒ Oni kojima je ova priča važna za nju znaju već deset godina. Karter podržava to dete. Iako sa njim nema tradicionalni odnos otac‒ćerka, on je obezbeđuje od samog rođenja i nastaviće to da čini ‒ izjavio je portparol Kartera Reuma.

Pročitajte: San na pesku - Zaljubili smo se u novu kuću Paris Hilton i pogled koji oduzima dah (foto)

Getty Images

 

Kako se dalje navodi, devetogodišnja devojčica teško je podnela izveštaje sa očevog venčanja, osetivši se izostavljenom iz njegovog života. Zaboleli su je i članci koji se odnose na Parisino i Karterovo proširenje porodice. Ona samo želi da ima kontakt sa svojim ocem.

Pročitajte: Snovi se ostvaruju - Paris Hilton objavila prelepe vesti

Profimedia

 

Bogatstvo Kartera Reuma procenjuje se na četrdeset miliona dolara, nakon što je sa starijim bratom Kortnijem investirao u firmu koja se bavi obezbeđenjem, kao i u brend cipela. Njihov pokojni otac Bob bio je predsednik čikaške kompanije „Amsted Industries“, jedne od najvećih u zemlji, koja, prema „Forbsu“, danas vredi četiri milijarde dolara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti