Rokijeva kuća iz snova na prodaju: Cena impresivnog imanja u Beverli parku prava je sitnica (foto)

Rokijeva kuća iz snova na prodaju: Cena impresivnog imanja u Beverli parku prava je sitnica (foto)

Autor: | 12/09/2021

0

Vila Silvestera Stalonea traži svog kupca

Neverovatnih 130 miliona dolara tražio je Silvester Stalone za impozantnu vilu u Kaliforniji. Angažovao je čak i prestižnu agenciju za nekretnine koju vodi Rik Hilton, otac Paris Hilton, ali zainteresovanih nije bilo. Bar ne za tu sumu. Iako je nedavno spustio cenu, prvo na 110, a potom na 85 miliona dolara, i pronašao nove agente, kuća još nije dobila novog vlasnika. Dok gledamo fotografije, moramo da se zapitamo zbog čega čuveni glumac i njegova porodica uopšte žele da se odsele iz ovakvog raja.

Pročitajte: Silvester Stalone se oprostio od uloge Rokija - Nažalost, sve mora da prođe i završi se

Profimedia

 

Ako za neki posed može da se kaže da je remek-delo, onda je to Staloneov. Jedan je od najskupljih u okrugu Los Anđeles, a glavni krivac je ekskluzivna lokacija – Beverli park, u zlatno doba Holivuda poznat po golf-terenima i kantri klubu. Kuća je smeštena na obodu severnog dela, s pogledom na okolna brda i grad, kao i direktnim uključenjima na Malholand drajv i Sanset bulevar.

Imanje je projektovano 1994. godine, kada je probijen vrh litice kako bi se oslobodilo mesto za bazen. Nije okružen klasičnim ukrasima, na primer visokim palmama, već neobičnim skulpturama. Jedna je, pogađate, Roki.

Pročitajte: Nesreće se samo nižu - Silvester Stalone tragično je izgubio sina, a sada je ostao i bez nje

Profimedia

 

Glavna kuća, koja se prostire na tri hiljade kvadrata, poseduje sve odlike mediteranskog stila. Ima osam spavaćih soba, 12 kupatila i nekoliko salona. Tu su i spa-centar sa parnim kupatilom i saunom, bioskop, teretana, garaža za osam automobila, umetnički studio, dvospratna kuća za goste. Jedna prostorija pretvorena je u svojevrstan muzej Staloneovog stvaralaštva, sa centralnom figurom (opet!) Rokija u prirodnoj veličini i karakterističnoj pozi, uspomenama sa snimanja Rambo-filmova, posterima, replikama raznog oružja. Posebna priča je bar u prizemlju, koji pored raskošnog šanka može da se pohvali i Staloneovim portretima u vorholovskom maniru.

Pročitajte: Silvester Stalone i sedam godina tišine - Nema jače boli od one kada roditelj izgubi dete

Profimedia

 

Profimedia

 

Profimedia

 

Da odgovorimo na pitanje zbog čega se sve to našlo na prodaji. Migracija filmskih zvezda iz Kalifornije na drugi kraj Amerike, Floridu, traje izvesno vreme, pa ni Stalone i njegova supruga Dženifer Flejvin nisu izuzetak. Nedavno su za velelepni posed u Palm biču izdvojili 35 miliona dolara jer veruju da je “najsunčanija država” mnogo bolja opcija za penzionerske dane.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin