Paris Hilton javno progovorila: Idem na vantelesnu oplodnju

Paris Hilton javno progovorila: Idem na vantelesnu oplodnju

Autor: | 01/02/2021

0

Paris Hilton (39) želi blizance po svaku cenu, a kako bi samoj sebi ostvarila san i postala majka dečka i devojčice u isto vreme, odlučila se za vantelesnu oplodnju. Bogata naslednica, priznala je da je započela vantelesnu oplodnju sa svojim dečkom Karterom Reumom.

Pročitajte: Jedan od najbogatijih ljudi na svetu - Preminuo deda Paris Hilton

 

 

Hilton i Reum, koji su prijatelji iz detinjstva, emotivnu vezu započeli su pre nešto više od godinu dana. Paris je u svom dokumentarnom filmu na "Jutjub" kanalu otkrila da su zajedno odlučili da žele decu, i to bliznace. Ona je priznala da je zamrzla svoje jajne ćelije i da ne želi da propusti priliku da postane majka.

- Zaista sam uzbuđena jer prelazim na sledeći korak u svom životu. Konačno imam pravi život. Verujem da je imati porodicu i imati decu smisao života, a to još uvek nisam doživela, jer nisam osećala da je iko zaslužio takvu moju ljubav. Sada sam konačno pronašla osobu uz koju mogu sve da ostvarim - istakla je bogata naslednica, koja nije otkrila da li ima problem da ostane u drugom stanju prirodnim putem.

 

Paris Hilton želi blizance, rešenje je vantelesna oplodnja

Svesna da godine prolaze, Paris je javno priznala da je veštačka oplodnja ključ njene sreće. Mnogi fanovi postavljali su joj pitanja da li je do sada pokušavala da ostane u drugom stanju prirodnim putem, ali na ta pitanja nisu dobili odgovore. 

- Radili smo vantelesnu oplodnju kako bih ja mogla da biram blizance ako mi se to sviđa. Moja prijateljica Kim Kardašijian Vest mi je zapravo pričala o tome. Nisam znala ništa o tome. Srećna sam što me je Kim savetovala i upoznala sa svojim lekarom - rekla je Paris i otkrila da je već prošla postupak vađenja jajnih ćelija. 

- Bilo je teško, ali znala sam da će to vredeti. Ovo radimo zajedno i imam partnera koji mi pruža toliko podrške. Čini mi se da se stalno osećam kao princeza. On je tako brižan i neverovatan prema meni. Zato je ceo postupak prošao lakše - zaključila je Hiltonova. 

Pročitajte: Paris Hilton i Kim Kardašijan ponovo najbolje drugarice

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti