Osmeh Jelene i Novaka Đokovića nestao u sekundi, samo su im javili: Izvršila je samoubistvo

Osmeh Jelene i Novaka Đokovića nestao u sekundi, samo su im javili: Izvršila je samoubistvo

Autor: | 10/09/2021

1

Jelena i Novak Đoković van sebe 

Vest o samoubistvu mlade Mari Laur osvanula je u svim svetskim medijima kao udarna, a da u njenoj biografiji nije postojao jedan neobičan detalj, tragična informacija verovatno ne bi ni otišla dalje od najužeg kruga porodice i prijatelja.

Naime, nesrećna Belgijanka bila je jedna od najvernijih obožavateljki Novaka Đokovića kome je posvetila sve svoje profile na društvenim mrežama. Pratila je svaki njegov korak, srčano ga bodrila, radovala se uspesima i tugovala zbog poraza. Posle Novakovog meča sa Aleksandrom Zverevim u Tokiju napisala je da joj je srce slomljeno i da mrzi „Olimpijske igre“.

Pročitajte: On nju prati na Instagramu, ona njega ne - Otkrivamo šta se dogodilo sa velikim prijateljstvom Ane i Novaka

Guliver Getty Images

 

„Zašto ovo boli i više nego što bi trebalo? Osećam se depresivno koliko god je to moguće. Tenis nekada može biti tako okrutan. Srce mi je slomljeno. Novače, znam da te boli, ali nadam se da ćeš uskoro biti dobro. Uvek je toliko očekivanja i pritisaka na tebi, mora da je teško nositi se sa tim. Šaljem ti mnogo ljubavi i pozitivne energije, svi te volimo“, napisala je Mari Laur, koja je Novakov fan postala posle „Rolan Garosa“ 2012. godine.

Profimedia

 

Jelena i Novak duboko potreseni

Njena sestra Marina objavila je jedan od tekstova koji pokazuju koliko je Mari volela srpskog tenisera:

„Nole, tokom svih godina koje su prošle mnoge stvari su se promenile, ali moja ljubav i divljenje prema tebi samo su porasli. Sav tvoj rad i predanost su se isplatili. Pogledaj šta si sve osvojio i kakve si neverovatne stvari postigao, šampione. Mora da si silno ponosan na sebe, kao i svi mi. A uz tvoju ličnost, karakter i skromnost pridobio si i srca hiljada ljudi, uključujući moje. Nole, mogu samo da ti zahvalim jer si takav kakav si. Možda to i ne znaš, ali mnogo si uticao na moj život. Bio si jedan od najvećih primera.“

Povodom tragičnog događaja oglasila se i Jelena Đoković. „Koliko ljubavi u njenim rečima, slama mi srce“, poručila je supruga slavnog tenisera.

Pročitajte: Porodica prestravljena - Opljačkana kuća Novaka Đokovića u Marbelji, lopovi odneli sve

„Želim da odem. Želim da napustim ovaj svet i odmorim se. Mnogo sam umorna“, piše u poruci koju je Mari objavila na „Tviteru“ pre nego što je odlučila da sebi oduzme život.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti