Ovako izgleda telo žene koja ne jede meso: Jelena Đoković se skinula u bikini, zlobnici joj ne daju mira FOTO

Ovako izgleda telo žene koja ne jede meso: Jelena Đoković se skinula u bikini, zlobnici joj ne daju mira FOTO

Autor: | 24/07/2023

1

Jelena Đoković u bikiniju podelila javnost

Poraz na Vimbldonu teško mu je pao, ali more je lek za sve. Direktno iz Londona Novak je otputovao na jadransku obalu, a posle kratkog boravka na Crnogorskom primorju svratio je i do hrvatskog.

Iako se trudio da ostane neprimetan, fotografi su ga prepoznali na jahti u vodama oko Dubrovnika.

Profimedia

 

Sa porodicom je uživao u čarima leta kao sav normalan svet. Animirao je Stefana i Taru, skakao u vodu, a kamere su zabeležile kako je u jednom trenutku gurnuo suprugu u more. Zabavan potez izazvao je salve smeha.

Profimedia

 

Profimedia

 

Oko Jeleninog novog izgleda proteklih meseci vodili su se pravi internet ratovi. Transformacija je očigledna, ne samo u stilu i odevnim kombinacijama, naročito onim u kojima smo je nedavno videli u Londonu.

Pročitajte: Bolesno mršava žena, kost i koža - Jelena Đoković na udaru zbog izgleda FOTO

Naime, supruga Novaka Đokovića našla se na udaru nekih dežurnih kritičara koji misle da je previše mršava. To se, smatraju, odlično primećuje u ovim vrelim danima kada može da se oslobodi viška garderobe.

S druge strane, ima i onih koji kažu da joj bikini sada savršeno stoji, posebno minijaturni, sa jedva vidljivim bretelama.

Profimedia

 

Profimedia

 

Komentari (1)

Loading
Nena 20:46 25.07.2023
Odgovori

Zaista je nebitno i nevaspitano komentarisati na sva usta kako neko izgleda. Njena lična stvar. I to šta jede i šta ne jede, i kako izgleda. Javno mnenje zaista ume da bude surovo.

hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti