Ni nalik Jeleni! Mnogi zaboravljaju da se Novak Đoković zabavljao sa ovom lepoticom, o njemu je rekla samo jedno

Ni nalik Jeleni! Mnogi zaboravljaju da se Novak Đoković zabavljao sa ovom lepoticom, o njemu je rekla samo jedno

Autor: | 06/12/2023

0

Bivša devojka Novaka Đokovića je lepa i zanimljiva

Novak i Jelena Đoković stvoreni su jedno za drugo. Njihov harmonični brak zaista je za primer, i mnogi se nadaju da će u životu pronaći svoju srodnu dušu, kao što se to desilo Noletu i Jeci.

Ata Images

 

Ljubavni život Novaka Đokovića pre Jelene uvek zanima javnost, a posebno je bila interesantna spekulcija da je Nole svojevremeno bio u vezi sa Natašom Bekvalac, jer za te navode nikada nismo dobili zvaničnu potvrdu.

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

 

Ali mnogi zaboravljaju da se Nole zabavljao sa jednom srpskom umetnicom, koja svojim atraktivnim izgledom mami uzdahe jačeg pola.

Pročitajte: Koja gospođa Đoković je lepše proslavila rođendan? Saška luksuzno u Dubaiju kao princeza, a Jelena...

U pitanju je Lidija Popović, koja je javnosti poznata kao di-džejica Lejdi Li. Lidija je jedna od većih imena u svetu elektronske muzike i nastupa po celom svetu.

Vrlo je aktivna na društvenim mrežama, na zadovoljstvo mnogih njenih pratilaca.

Instagram

 

Iako voli da se eksponira na društvenim mrežama, bivša devojka Novaka Đokovića ipak čuva svoju privatnost i retko kad je govorila o svojoj romansi sa teniserom, tačnije, gotovo nikad.

Instagram

 
 

Međutim, i kad ga je spominjala, imala je samo reči hvale za njega. Svojevremeno je srpskog teniskog asa opisala kao „pravog džentlmena“ i isticala je da „nije papučar“.

Pročitajte: Jelenu Đoković dugo nismo videli u ovakvom izdanju - Njena reakcija na Novakov poraz ostaće upamćena

O razlozima njihovog raskida javnost nije upoznata, a po svemu sudeći to nije ni bitno, jer su oboje nastavili sa svojim životima i imaju uzajamno poštovanje jedno prema drugom.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti