On nju prati na Instagramu, ona njega ne: Otkrivamo šta se dogodilo sa velikim prijateljstvom Ane i Novaka

On nju prati na Instagramu, ona njega ne: Otkrivamo šta se dogodilo sa velikim prijateljstvom Ane i Novaka

Autor: | 20/05/2021

0

Novak Đoković i Ana Ivanović - odnos slavnih tenisera jedna od najvećih enigmi domaćeg sporta

Nije bilo tako davno kada su Novak Đoković i Ana Ivanović zajedno branili boje Srbije na „Hopman kupu“ u Australiji i zabavljali publiku gafovima između poena. Snimak pod nazivom „Funny moments“ ima na stotine hiljada pregleda, a nostalgičari ga i danas rado komentarišu. 

Pročitajte: Ana Ivanović je slika i prilika svoje majke, evo i dokaza

Getty images

 

 

Novak je nekoliko meseci stariji od Ane, poznaju se od malih nogu, zajedno su trenirali, bili su dobri prijatelji, a pitanje zbog čega su se, i da li su se, udaljili počelo je da se postavlja posle Đokovićeve svadbe. Njegova koleginica nije se tada pojavila na Svetom Stefanu, mada niko nije siguran da li je uopšte dobila pozivnicu. Ista priča ponovila se i kada je Ana stajala na „ludi kamen“ – Novaka nismo videli u Veneciji. Nisu se venčali jedno za drugo, kao što su mnogi priželjkivali.

Pročitajte: Od Majamija i Njujorka do Fruške Gore i Kosmaja - Sve nekretnine Novaka Đokovića (foto)

Getty images

 

Novak Đoković i Ana Ivanović – Bili smo veoma bliski...

Tako je njihov odnos postao jedna od najvećih enigmi domaćeg sporta. Da li se nešto dogodilo ili su se, sticajem životnih okolnosti, naprosto udaljili jedno od drugog? Naime, Novak još igra, nema nameru da ide u penziju, putuje po svetu, ima porodicu, dok se Ana povukla pre nekoliko godina i posvetila nekim drugim stvarima, važnijim od sporta.

Prošle godine, u intervjuu za „Eurosport“, lepa Beograđanka diskretno se dotakla te priče.

‒ Zajedno smo odrasli u Srbiji, otprilike u isto vreme počeli smo da treniramo tenis. Imali smo desetak godina i nastupali na malim turnirima u našoj zemlji... Kasnije smo postali vrlo bliski prijatelji. S godinama on je imao svoj put, a ja svoj. Ono što je Novak postigao zaista je neverovatno. Vreme je na njegovoj strani i sigurna sam da bi mogao da završi karijeru sa najviše osvojenih gren slem titula.

Getty images

 

 

‒ On je ikona u Srbiji, sjajna osoba. Veoma je harizmatičan, zadivljujuće je kako uspeva da ostane miran i pribran tokom meča. U teškim i odlučujućim momentima u stanju je da odigra najbolje, to je zaista nešto posebno – nije Ana štedela komplimente pre nekoliko meseci pred „Australija open“, dajući komentar za „Stats Perform“ na „Eurosportu“.

Ana se, podsetimo, neko vreme zabavljala sa Markom Stilitanom, bivšim teniserom, biznismenom i Noletovim prijateljem. Bilo je to pre nego što je upoznala supruga Bastijana Švajnštajgera.

Pročitajte: Ana Ivanović o braku i porodici - Uz Bastijana sam naučila kako da se opustim

Brax

 

 

Enigma su i društvene mreže. Novak prati Anu na Instagramu, ona njega – ne. Nedavno joj je lajkovao fotografiju, „throw back“ momenat kada se prisetila druge trudnoće.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti