Prelepe devojke i dobar provod: Kad Jelene nema Nole ovako živi, fotografije obišle svet

Prelepe devojke i dobar provod: Kad Jelene nema Nole ovako živi, fotografije obišle svet

Autor: | 13/04/2022

0

Popularnost Novaka Đokovića na vrhuncu 

Gde god da se pojavi neminovno je da se Novak Đoković nađe u centru medijskog interesovanja. Tako je bilo i u Monaku, dan uoči njegovog povratka na teren posle višemesečne pauze. Najbolji teniser sveta susreo se sa zvezdama Pari Sen Žermena, koji su pauzu u fudbalskom prvenstvu iskoristile da isprate teniski turnir u Monte Karlu.

Pročitajte: Spremite se na šok - Evo šta su po obrazovanju Novak i Jelena Đoković

Profimedia

 

Druženje Novaka Đokovića sa Nejmarom i Markom Veratijem proteklo je uz sevanje bliceva fotoaparata, a naš as tom prilikom demonstrirao je znanje stranih jezika – sa Brazilcem je pričao na španskom, a sa Veratijem na italijanskom. Odlično raspoloženi sportisti pokazali su i svoje sportsko umeće, pa su sa povećom teniskom lopticom “žonglirali” pred okupljenima.

Popularnost Novaka Đokovića raste iz časa u čas 

Priliku da se fotografiše sa Novakom iskoristila je i prelepa Izabel Gular, verenica golmana Ajntrahta Kevina Trapa. Ubrzo zatim na Instagram profilu “Viktorijinog anđela” osvanula je slika na kojoj je u društvu našeg tenisera, uz komentar: “Legenda”.

Pročitajte: Dobro protrljajte oči - Popularnost Novaka Đokovića je neverovatna, upoznajte njegovog dvojnika 

Profimedia

 

I tu nije kraj... Još jedan “anđeo” iskoristio je priliku da proćaska i uslika se sa slavnim teniserom – prelepa manekenka Stela Maksvel.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti