Ristić Jelena, u ćošak, molim vas! Zbog ovog snimka danas svi pričaju o Đokovićima VIDEO

Ristić Jelena, u ćošak, molim vas! Zbog ovog snimka danas svi pričaju o Đokovićima VIDEO

Autor: | 10/12/2022

0

Jelena i Novak Đoković objavili snimak koji svi komentarišu

Jelena i Novak Đoković, nesebično pomažu drugima i preko svoje fondacije često organizuju humanitarne akcije, a sada su rešili da sva plikupljena sredstva dupliraju i u ovom periodu darivanja, mališanima iz Odžaka pomognu i vrate im osmehe na lica.

Pročitajte: Zdrava poslastica za dobro raspoloženje, Stefan i Tara je obožavaju: Recept Jelene Đoković sigurno ćete zapisati u svoj kuvar

ATA Images

 

Porodicu Đoković osim humanosti, krasi i dobar smisao za humor, a Jelena je rešila da sa svojim pratiocima podeli i jedan smešan trenutak sa snimanja spota za humanitarnu akciju.

Naime, dok su Novak i ona snimali video, teniser se zbunio, pa je u jednom trenutku počeo da se smeje, a ni Jelena nije ostala ravnodušna. I dok je Novak pokušavao da nastavi, Jelena nije uspela da se suzdrži, pa je kamerman izustio: “Ristić Jelena u ćošak molim vas”!

Pročitajte: Trenutak prepun emocija: Tara Đoković istrčala na teren, fotografija obišla svet

Ispod objavljenog snimka nizali su se komentari u kojima ljudi nisu štedeli reči hvale za supružnike koji su u skladnom braku više od sedam godina, a kao kruna njihove ljubavi došla su deca Stefan i Tara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti