Osećam se kao starica, oko ovog čoveka uvek... Jelena se javno obratila Novaku posle snimka o kome svi pričaju

Osećam se kao starica, oko ovog čoveka uvek... Jelena se javno obratila Novaku posle snimka o kome svi pričaju

Autor: | 21/08/2023

0

Jelena Đoković se obratila Novaku posle snimka koji je obišao svet

Kao feniks iz pepela, Novak Đoković je u finalu Sinsinatija savladao prvog tenisera sveta Karlosa Alkaraza. Ovo je ujedno bio najduži meč u istoriji tog turnira, trajao je tri sata i 49 minuta.

Matthew Stockman/Getty Images

 

I dok smo svi do ranih jutarnjih sati netremice gledali kako Alkaraz napreže poslednje atome snage da savlada nesalomivog Novak nam je još jednom pokazao da je besmrtan.

Pročitajte: Doručak, ručak, večera - Ovako izgleda kompletan jelovnik Novaka Đokovića uključujući desert

Posle fantastične pobede, internetom je počeo da kruži snimak srpskog tenisera kako cepa majicu i slavi pobedu onako kako samo on to zna.

Matthew Stockman/Getty Images

 

Tim povodom oglasila se Novakova supruga Jelena Đoković koja je podelila snimak na svom Instagram-profilu praćen zanimljivom porukom.

„Oko ovog čoveka uvek neki istorijski momenti, osećam se kao stara dama, dok on pokušava da bude mladić novog doba, ali mu istorija to ne dozvoljava“, napisala je Jelena.

Instagram

 

Podsetimo, Đoković je stigao do trećeg trofeja u Sinsinatiju, ukupno 39. na turnirima iz masters serije 1000. Po tome je prvi u istoriji, sa tri više u odnosu na Rafaela Nadala.

Pročitajte: Novak Đoković je preslikani čukundeda koji je pre 100 godina živeo u Americi, borio se u Balkanskim ratovima i zvao se – Novak! FOTO

Ovo je ujedno 95. titula Novaka Đokovića u karijeri, po čemu je treći na večnoj listi, iza Rodžera Federera i Džimija Konorsa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti