I pored svih mogućnosti, Novak i Jelena za sina Stefana doneli odluku koja je oduševila Srbiju

I pored svih mogućnosti, Novak i Jelena za sina Stefana doneli odluku koja je oduševila Srbiju

Autor: | 22/08/2021

2

Sin Novaka Đokovića kreće u prvi razred

Kako su potvrdili izvori bliski porodici Đoković, mali Stefan, sin prvog reketa planete, osnovnu školu pohađaće u – Srbiji. To će se desiti već ovog 1. septembra, budući da dečak u oktobru puni sedam godina.

Ovih dana u njihovom domu je prilično uzbudljivo, ne samo zbog najvećeg izazova koji Novaka čeka do kraja sezone, US Opena, već i zbog svečanog polaska u prvi razred, koji je sve bliži. Upućeni otkrivaju da je odluka doneta još početkom godine, kada je Stefan upisan u jednu privatnu školu koja ima poseban način rada sa decom.

Pročitajte: Novak ne mora da brine - I posle njega Đoković će harati teniskim terenima (video)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

A kad sedne u đačku klupu, neće moći tako često da prati tatu na turnirima, jer obaveze nalažu drugi ritam. Jelena, kao posvećena majka, već je upoznala sina sa onim što ga čeka za koji dan.

Kada su čuli vest, mnogi su se zapitali da li to znači da će Đokovići sada više vremena provoditi u Srbiji, ili se možda ovde stacionirati za stalno. Podsetimo, njihova baza dugo je bio Monte Karlo, a nedavno su kupili i kuću u Marbelji.

Komentari (2)

Loading
Ja 17:31 22.08.2021
Odgovori

Neka vam je sa srećom divni ljudi.Toliko ste malo dobili od ove zemlje a toliko je volite.I sve to Nole objasni na jedan divan i kulturan način.Neka vam Bog da zdralja i sreće kroz ceo život.

Vera Jovanovic 17:38 25.08.2021
Odgovori

Cestitam Djokovicima,to Sam I ocekivala od pametnih ljudi.I Novak je odrastao kod svoje kuce u krugu svoje porodice I evo pravog,domacina, gospodara situacije...

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti