Zašto je odbačena krivična prijava Danijele Štajnfeld? Oglasila se glumica: Neću stati!

Zašto je odbačena krivična prijava Danijele Štajnfeld? Oglasila se glumica: Neću stati!

Autor: | 20/07/2021

0

Tužba Danijele Štajnfeld odbačena, oglasila se glumica 

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koju je Danijela Štajnfeld (37) podnela protiv Branislava Lečića (65) zbog silovanja. Glumica najavljuje da će u tom slučaju nastaviti da se bori jer želi da ohrabri druge žrtve da prijave nasilje. 

‒ Ne moram nikome ništa da dokazujem. Želim da žrtve imaju slobodu da prijave nasilje i pravo na podršku. I jedna žrtva je previše, a ima ih nebrojeno. To mora da prestane. Zato ja neću stati ‒ poručila je Danijela u intervjuu za magazin Gloria“ i naglasila da nije lagala. 

Pročitajte: Druga strana medalje - Te 2012. godine Nina Radulović i Branislav Lečić živeli su pravu bajku

Ata Images, Youtube screenshot

 

‒ Ne sumnjam da tužilac zna da ja nemam nijedan motiv da lažem ili izmišljam priče o tako strašnoj traumi, najstrašnijem napadu na moje ljudsko biće. Tužilac je, u vreme kada sam dostavila gomilu dokaznog materijala, čak počeo da mi veruje. 

Tužba Danijele Štajnfeld nosi snažnu poruku 

Iako je Više javno tužilaštvo odbacilo tužbu Danijele Štajnfeld, glumica je ukazala na to šta je posle svega najvažnije. 

‒ Na nama je da sada konačno razumemo sve razloge zbog kojih žrtve koje su svuda oko nas ćute, a koje bi, da ih upitate, negirale sve traume koje su proživele ili ih još proživljavaju, lagale vas u oči samo da ne dožive ono što sam ja sada doživela ‒ istakla je za Gloriju“ Danijela, koja posle ovakve odluke ima pravo na prigovor. 

Pročitajte: HELLO! ekskluzivno otkriva - Ko je nova devojka Branislava Lečića i čime se bavi

Edvard Nalbantjan

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti