Mirjana Karanović izričita: Odbijam da igram sa Branislavom Lečićem

Mirjana Karanović izričita: Odbijam da igram sa Branislavom Lečićem

Autor: | 24/03/2021

17

Mirjana Karanović i Branislav Lečić, posle optužbi Danijele Štajnfeld da ju je naš poznati glumac 2012. godine silovao, donela je odluku koja je jasna. Danijela je odlučila da više ne ćuti, a naša slavna glumica dala joj je bezuslovnu podršku.

Pročitajte: Druga strana medalje - Te 2012. godine Nina Radulović i Branislav Lečić živeli su pravu bajku

Nenad Petrović/JDP

 

 

- Poštovani obaveštavam vas da odbijam da igram sa Branislavom Lečić u predstavi "Mamu mu je*em ko je prvi počeo", u znak protesta zbog njegovog ponašanja prema koleginici Danijeli Štajnfeld. Ovo se odnosi i na sve eventualne buduće predstave sa istim glumcem. Spremna sam da predstavu igram ukoliko se odlučite da ga zameni drugi glumac - objavila je Mirjana Karanović apel na svom profilu na "Instagramu".

 

 

 

 

 

Instagram printscreen

 

 

Podsećamo, nakon što je Danijela u svom intervjuu za "Insajder" iznela sve detalje silovanja, oglasio se i glumac, koji je sve demantovao rečima "Sve je laž!". Ipak, brojne kolege stale su na stranu Danijele Štajnfled, koja je istakla da je te 2012. godine, bila žrtva starijeg i uvaženijeg kolege.

Nenad Petrović/JDP

 

 

Komentari (17)

Loading
Zoran 09:32 25.03.2021
Odgovori

Osudjujem svako nasilje a pogotovo nasilje muskaraca nad zenama! Ali mislim da smo ovog coveka osudili per sudjenja/to nam je inace uobicajeno ponasanje/! Ovaj covek/glumac/je mogao mnogo toga i zelele su ga sigurno mnoge pripadnice neznijeg pola...zato dajem sebi za pravo da pomislim da nije morao nikog da siluje! Sada je izgleda postao trend osudjivati glumce i bivse glumce negde sa razlogom a negde, cini mi se i iz osvete!?

Marijana 10:20 25.03.2021
Odgovori

Ova Karanovicka unapred sece glavu svome kolegi , bez sud. epiloga. Sram je bilo. Sve je namestaljka samo da ga uvaljaju u blato. Drzi se Leko.!

Predrag 12:05 25.03.2021
Odgovori

Pored ovakvih prijatelja, neprijatelji ti ne trebaju..Unapred osudjen..

Karlo Stojić 13:53 25.03.2021
Odgovori

APSOLUTNO NIJE FER PREMA LEČIĆU[ILI PTEMA BILO KOME DRUGOM] ŠTO SU GA NOVINARI RAZAPELI NA OSNOVU IZJAVE DANIJELE Š. PA VALJDA JE SVAKO NEVIN DOK SE NE DOKAŽE KRIVICA.. TERET JE UVEK NA ONOME KO NEKOGA OPTUŽUJE. TO TREBA I DOKAZATI. GOS. LEČIĆ JE JAVNA LIČNOST I TAKVE STVARI MU MOGU UNIŠTITI ŽIVOT I KARIJERU. NE RAZUMEM KARANOVIĆKU, ONA JE TU OPTUŽBU PRIHVATILA KAO GOTOVU STVAR. MISLIO SAM DA JE ONA MALO MUDRIJA OSOBA[DA NE KAŽEM-PAMETNIJA] MI SMO HRIŠĆANSKI NAROD I U NAŠOJ VERI NEMA MESTA ZA OPTUBE, NAROČITO ONE NE DOKAZANE. GOS. LEČIĆ JE SPREMAN DA ODMAH IDE NA POLIGRAF. A TU SPRAVU NEMOŽEŠ PREVARITI I AKO NIJE PRIZNATA NA SUDU. NISAM FAN GOS. LEČIĆA ALI OVO ŠTA MU RADE JE GADOST LJUDSKA NEK SE STIDE TI ZLOBNICI[IZMIŠLJAČI ZLA]

Ljiljana 16:29 25.03.2021
Odgovori

Duboko poštovanje za glumicu Mirjanu Karanović. Sve smo čuli na audio snimku, vrlo prepoznatljiv glas i reči koje je izgovorio. Sve je jasno. Ljigavac umišljeni.

Žex 16:42 25.03.2021
Odgovori

Moram odbraniti Mirjanu, iako je baš i ne volim. Ovde ne piše, ali ona je izjavila da nije verovala, niti reagovala, dok nije čula snimak i prepoznala njegov glas. Znači, nije ga tek onako osudila!

Naser Sehapi 21:47 25.03.2021
Odgovori

Svi koji prijave silovanje posle 24c,bih krivično gonio po službenoj dužnosti. Silovateljima bih izmenom zakona povećao kazne na duplo a povratnicima za isto krivično delo bih kaznjavao doživotnom zatvorom. Kakvo je to prijavljivanje silovanja posle godinu,pet,deset... Da li je to možda,zato što nije dobila ulogu,zato što je ne voli više...

Nada Drašler 16:59 27.03.2021
Odgovori

Shvatila sam da objavljujete samo komentare protiv gospodina Lečić!Bando jedna pokvarena nemoralna,pa zašto?

Lucky 20:37 28.03.2021
Odgovori

A od kada si ti SUD i odlucujes ko ke sta uradio. Sta ako je optuznica lazna,namestena. Vrlo lako moze biti bas tako. Pusti SUD da se bavi zakonom a ti radi to sto radis celog zivota i ako nemas pojma o glumi.Sprdnja si od glunice.

Miloš 15:43 29.03.2021
Odgovori

Podržavam mišljenje Mirjane Karanović. Svaka čast. Zašto bi neko lagao da je silovan. Pa i laganje se kažnjava. Bio je ministar kulture , političar i mora da snosi posledice. Zato ga svi moramo javno osuditi da se nikada ovo nikom više ne desi.

Sofi 20:29 29.03.2021
Odgovori

Karanoviceva nije sud. Nije njeno pozoriste da odlucuje ko ce igrati. Zaposlila se godinu pre penzije u to pozoriste na platu. I sada nesto nece. Na sta vam to lici ?

Jasmina 23:00 29.03.2021
Odgovori

Mozda joj je krivo,ha,ha,sta ga osudjuje ko je ona da to radi,da li je kriv ili nije saznace se.

Natalija Bulaji 23:12 29.03.2021
Odgovori

Najlakse je biti sudija i suditi prema ne znam ni ja cemu. A najruznije je odricati.se.kolege,prijatelja a krivica nije dokazana. Nikad nisam cula za tu glumicu I pitam se zasto joj.je trebslo.8 godina da bi sve rekla. Bice u Americi nista nije mogla da igra pa se vratila u Srbiju da uz dizanje prasine digne i svoj glumacki.znacaj. A ko.ce znati.Buduci da je Lecic vjecita opozicija , ne bih se cudila da su i drugog tipa muljavine po srijedi. Zato ne osudjujte cekaj te Svaka prica ima 2 strane.

Wolf 22:10 30.03.2021
Odgovori

Mirjana ostaje vrhunska glumica , mozda i najbolja svih vremena na ovim prostorima i vrhundki covjek.A nek lecic jaka je sebe prizvao " Leka" nastavi prestavu sa Evom Ras.

Stojce 23:35 30.03.2021
Odgovori

On sve porice! Stvarno! Ne, nego ce da prizna. Verujem da se glumci međusobno poznaju toliko da znaju ko je kakav. Zato su mu pokazali koliko ga "cene".

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti