Tužilaštvo donelo odluku: Odbačena prijava Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića

Tužilaštvo donelo odluku: Odbačena prijava Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića

Autor: | 13/07/2021

0

Branislav Lečić i Danijela Štajnfeld - novi preokret 

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koju je Danijela Štajnfeld podnela protiv Branislava Lečića zbog silovanja. Kako se navodi u zvaničnom saopštenju, ne postoje osnove za sumnju da je učinjeno navedeno krivično delo.

Pročitajte: U jeku skandala glumac uživa u ljubavi - Branislav Lečić ima novu devojku

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

U predistražnom postupku obavljeni su detaljni razgovori sa mladom glumicom i optuženim, preslušan je snimak na kome se nalazi sporni glas osobe iz Danijelinog dokumentarnog filma „Zaceli me“, analizirana medicinska dokumentacija. Razgovori su vođeni i sa licima koja bi mogla da imaju nekakva saznanja o događaju, s obzirom na činjenicu da direktnih svedoka nije bilo, a u obzir je uzeta i izjava Merime Isaković iz ispovesti za „Nedeljnik“.

Pročitajte: Još jedna glumica prijavila Branislava Lečića za silovanje - Bilo mi je 18 godina

printscreen youtube

 

Posle detaljnih analiza svih prikupljenih obaveštenja i eventualnih dokaza, beogradski mediji danas su preneli informaciju da je Tužilaštvo procenilo da ne postoji nikakav stepen sumnje koji bi potvrdio navode iz podnete krivične prijave. Danijela ima pravo na podnošenje prigovora Apelacionom sudu. Lečić, koji je još na početku procesa, u martu, negirao šokantne optužbe, kratko je izjavio da za sada ne može ništa da komentariše.

‒ Da sam verovao medijima i drugima, a ne zakonu, mislio bih da sam monstrum. Ovako ću i sada poštovati zakon i sačekati da me zvanično obaveste, pa ću dati saopštenje – rekao je glumac.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti