Posle stravičnih optužbi, oglasio se Branislav Lečić

Posle stravičnih optužbi, oglasio se Branislav Lečić

Autor: | 22/03/2021

1

Branislav Lečić, kako prenose svi domaći mediji, navodno je optužen za silovanje i to je u Višem javnom tužilaštvu priznala lično glumica Danijela Štajnfeld. Glumica, koja živi u Americi, pre nekoliko dana pojavila u beogradskom Višem javnom tužilaštvu, na poziv tužioca kako bi dopunila svoj prethodni iskaz.

Pročitajte: Neverica - Glumica Danijela Štajnfeld rekla da ju je silovao Branislav Lečić?

youtube printscreen / Antonio Ahel/ATA Images

 

 

Ona je, u prisustvu advokata, kako prenosi "nova.rs".govorila o svom traumatičnom iskustvu, o kom je javnost upoznala pre nekoliko meseci u svom dokumentarnom filmu, snimljenom u Americi gde trenutno i živi.

Štajnfeld je, kako dalje pišu mediji, otkrila da je misteriozni silovatelj, čiji je identitet uporno skrivala od javnosti, glumac Branislav Lečić, navodeći da ju je napastvovao pre nekoliko godina dok je sa njim radila na jednom projektu.Očekuje se da će Lečić biti pozvan da se izjasni povodom prijave glumice. A dok do toga ne dođe, glumac se oglasio povodom optužbi i uputio jasnu poruku. 

- Bez dokaza da je ona to zaista rekla, ne želim da komentarišem. Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku da odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje - rekao je Lećić za "Kurir". 

Pročitajte: Jedan od retkih roditelja koji je slušao - Branislav Lečić otkriva zašto je ispisao decu iz škole Mike Aleksića

Ata Images

 

 

U ranijem iskazu datom pred tužiocem, glumica nije iznela bilo kakav detalj koji bi ukazao na potencijalnog počinioca. Ona je tada rekla da je reč o “veoma moćnom čoveku” koji se neprekidno pojavljuje u javnosti.

Ivana Rakočević, portparol Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, rekla je da je Danijela Štajnfeld u prisustvu zamenika javnog tužioca u policiji navela identitet evenualnog izvršioca dela.

- Dalje provere su u toku, i radi se na prikupljanju dokaza - rekla je Rakočević za "Alo" i potvrdila da su inicijali osobe koju je Danijela pomenula na saslušanju B.L.

Komentari (1)

Loading
Sudija 15:57 22.03.2021
Odgovori

Da , da Lecicu volis da krckasl mlade orahe.No kako Danijela ne shvata da moc i alkohol pomute razum.Treba da oprosti.No ako se dokaze da je optuzba istina, ode ti u zatvor.Raspitaj se sta tamo rade silovatejima.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti