Okreće novi list: Danijela Štajnfeld 21. aprila izlazi u javnost, ovo su svi detalji

Okreće novi list: Danijela Štajnfeld 21. aprila izlazi u javnost, ovo su svi detalji

Autor: | 19/04/2021

0

Film Danijele Štajnfeld, u kome je otkrila da je bila žrtva seksulanog zlostavljanja, za dva dana premijerno će biti prikazan publici

Danijela Štajnfeld je u svom filmu „Zaceli me“ otkrila da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja, ali tada nije otkrila ime „moćnika iz filmske industrije“ koji joj je to uradio, a nedavno je progovorila i za delo optužila Branislava Lečića.

Srbija će konačno imati priliku da pogleda film u kome je glumica iznela informacije koje su šokirale javnost i posluša celu njenu priču na „Martovskom festivalu“ 21. aprila od 19 časova.

Pročitajte: Klupko se odmotava! Još jedna glumica prijavila Branislava Lečića za silovanje - Bilo mi je 18 godina

Ata Images, Youtube screenshot

 

‒ Intimna mapa satkana od posledica traume seksualnog zlostavljanja iz perspektiva nekoliko žrtava i zločinaca. Film otkriva kompleksne reakcije na traumu, reakciju društva na žrtve i na silovatelje, te nudi putanju ka zaceljenju, uprkos stigmi vezanoj za najčešće prećutane zločine ‒ stoji u opisu projekcije. Film „Zaceli me“ takmiči se u kategoriji dokumentarnih filmova dužih od pedeset minuta, navodi „Mondo“.

Budući da „67. Martovski festival“ zbog pandemije korona virusa nije održan 2020. godine, u skladu sa odlukom Odbora Festivala naredno izdanje biće duplo: 67, odnosno 68. Festival održaće se od 19. do 25. aprila 2021. godine. Biće prikazane kompletne takmičarske selekcije iz 2020. i 2021. godine, a festivalske nagrade biće dodeljene i za 67. i za 68. izdanje Festivala.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti