Bojana Maljević: Jednom ću svedočiti protiv dvojice

Bojana Maljević: Jednom ću svedočiti protiv dvojice

Autor: | 23/03/2021

1

Bojana Maljević oglasila se na svom nalogu na Tviteru samo nekoliko sati nakon što je u medijima kao bomba odjeknula vest da je glumica Danijela Štajnfeld rekla da ju je 2012. godine silovao glumac Branislav Lečić

Pročitajte: Danijela Štajnfeld iznela jezive detalje silovanja, Lečić tvrdi - Sve je laž!

Poznato je da je Bojana Maljević, davne 1992. godine zajedno sa Branislavom Lečićem snimila film "Bulevar Revolucije", dramu koja govori o veoma mladoj devojci, ćerki policajca, u koju se zaljubljuje problematični, dosta stariji momak, koga glumi Branislav Lečić.

youtube printscreen

 

Svesna da se mlade glumice danas suočavaju sa opasnim problemima, još kao tinejžderke, Bojana je i nakon ispovesti Milene Radulović i Ive Ilinčić, odlučila da ne ćuti. Poznato je da je i ona punih deset godina pohađala školu glume Mike Aleksića.

- Bila sam član “Dečjeg omladinskog dramskog studija Radio-televizije Beograd”, to tada nije bila privatna grupa Mike Aleksića, od šeste do sedamnaeste godine (1981 – 1991). Za to vreme stekla sam mnogo prijatelja i naučila više stvari nego u osnovnoj školi i gimnaziji. Boravak u tom studiju za mene je bio dobar, nisam imala traumatična iskustva i nije mi poznato da je neko ranije iznosio ovakve optužbe. Ali, to je moje iskustvo i takva su moja saznanja. Nažalost, ima i drugačijih.

Po saopštenju policije, sumnja se da je Mika od 2012. do 2020. godine u prostorijama njegove privatne škole glume “Stvar srca” u Beogradu seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve bile maloletne. Devojke su takođe podnele krivične prijave.

Pročitajte: Bojana Maljević - Stid me je što živim u Srbiji

Ata Images

 

 

Nadam se da će se tužilaštvo oglasiti u razumnom roku, a to znači što pre. Neophodno je da znamo u kom pravcu će tužilac usmeriti istragu, kada će podignuti optužnicu i za koja krivična dela. S obzirom na to da su iznete strašne optužbe, nadam se da će se cela stvar vratiti tamo gde joj je mesto, u pravosuđe. Smatram da nije dobro nastavljati suđenje u javnosti i medijima ili na društvenim mrežama jer to može da šteti svima, pogotovo žrtvama i istrazi - napisala je tada Bojana na svom Tviter nalogu, a sada se oglasila i povodm optužbi Danijele Štajnfeld. 

- "Jednom ću svedočiti protiv dvojice". A ljudi treba da razmisle koliko svojim reakcijama (koje mediji potom užasno prenose) upravo onemogućavaju ili usporavaju da se mnoga svedočenja dese što pre - naspiala je kratko Bojana i tako poslala veoma snažnu poruku. 

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Marka 11:38 09.04.2021
Odgovori

Jednom cu svedociti. Ali samo ja i ta dvojica, necu da delim medijski prostor sa ovima.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti