Sinovi i ćerka oduševljeni: Otkriven pol četvrte Mirkine i Vujadinove bebe

Sinovi i ćerka oduševljeni: Otkriven pol četvrte Mirkine i Vujadinove bebe

Autor: | 26/05/2021

0

Trudna Mirka Vasiljević na jesen će se po četvrti put ostvariti u ulozi majke, a otkako se saznalo da je u blagoslovenom stanju, ne prestaju nagađanja kog je pola beba. Iako se nisu venčali, Vujadina Savića i Mirku to ne remeti u negovanju skladnog odnosa. Kao kruna velike ljubavi došlo je troje dece – sinovi Andrej Mihajlo i ćerka Adrijana. Lepa glumica nije krila želju da ove godine prošire porodicu, a potajno je priželjkivala da četvrto dete bude ženskog pola, kako bi bilo 2 : 2.

‒ Volela bih da se još jednom ostvarim u ulozi majke. Pošto naše najmlađe dete sada ima šest godina, čovek zaboravi te trenutke, pa se ja zaželim tako nečega. Da mogu da biram, volela bih da dobijemo devojčicu, da naša ćerka ima sestru i da malo smanji muške igre ‒ rekla je nedavno glumica, a srećne vesti sada se ostvaruju. 

Pročitajte: Mirka Vasiljević trudna po četvrti put - Želim devojčicu, da bude 2 : 2

Mirko Tabašević

 
 
 

Trudna Mirka Vasiljević ispuniće svoju veliku želju

Posle testa u kome su zatražili da saznaju pol četvrtog deteta, trudna Mirka Vasiljević i Vujadin Savić od sreće nisu mogli da dođu sebi.

‒ Mirka je u petom mesecu trudnoće i vest da je u blagoslovenom stanju oduševila je Vujadina i nju. Odavno žele još dece, tako da je ova trudnoća bila planirana, a kad su saznali da će dobiti ćerku, sreći nije bilo kraja. Oduševljenje su podelili samo sa najbližima, hteli su da sve drže u tajnosti dok se ne vrate u Beograd i prođu prvi meseci blagoslovenog stanja. Mirka svakako planira da se porodi u našoj prestonici, kako bi bila bliže porodici i imala pomoć, a želi da joj trudnoću vodi doktor koga zna i koji joj je vodio prethodne trudnoće ‒ otkriva izvor za „Blic“ i dodaje da se glumica sjajno oseća i jedva čeka da iz Slovenije dođe u Srbiju, gde će se poroditi. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti