Badnji dan na Kipru: Mirka i Vujadin presrećni, praznik proslavljaju bogatiji za dva člana porodice

Badnji dan na Kipru: Mirka i Vujadin presrećni, praznik proslavljaju bogatiji za dva člana porodice

Autor: | 06/01/2022

0

Badnji dan na Kipru Mirka Vasiljević i Vujadin Savić ove godine slave uz preslatko pojačanje, ćerku Aniku. Gde god da se nalaze, Mirka i Vujadin ne beže od svojih korena i sa velikim oduševljenje dočekuju sve praznike. Tako i ove godine za Badnji dan na Kipru poštuju sve stare srpske običaje. 

Pročitajte: Najveća je ljubav između oca i ćerken - Vujadin Savić objavio prvu fotografiju malene Anike (foto)

Glumica i fudbaler će sa sinovima Andrejom i Mihajlom i ćerkama Adrijanom i Anikom obeležiti ovaj hrišćanski praznik za bogatom trpezom.

- Božić proslavljamo na Kipru, i to bogatiji za dva člana porodice: četvrto dete i kucu, koju smo nedavno usvojili. Vujadin nema utakmice, pa ćemo biti svi zajedno kod kuće. U kojoj god zemlji da živimo, uvek spremimo bogatu srpsku trpezu i na stolu se nalaze sva tradicionalna jela. Ako namirnice za naše specijalitete ne možemo da pronađemo u radnjama u inostranstvu, donesemo ih iz Srbije - priča Mirka za Informer.

Pročitajte: Ona je neverovatna, slavlje na Kipru - Mirka samo 10 dana od porođaja zaigrala u kožnim helankama i papučama (video)

Petar Đorđević

 

Badnji dan na Kipru, a posebno Božić, Mirka obožava 

Glumica se trudi da na svoje četvoro mališana prenese sve običaje i da se tradicija poštuje. 

- Na Božić ustanem pre svih da zamesim česnicu. Doskoro sam stavljala više novčića u nju da se nijedno dete ne bi ljutilo. Sada su deca malo razumnija, pa stavim samo jednu paricu. Na Kipru se družimo sa Srbima, pa ćemo imati i položajnika, a i naši klinci će biti kod porodičnih prijatelja. Cele godine ih učimo da treba da budu dobri kako bi kuća u koju oni budu prvi ušli na Božić bila čestita.

Glumici je žao što ove godine neće provesti praznike sa familijom u Beogradu.

Pročitajte: Dule Savić pokazao svoje najveće ljubavi - Mirkina i Vujadinova deca baš su porasla, Adrijana je preslikana mama (foto)

- Odrasla sam u porodici koja je uvek volela da se okuplja, posebno za Novu godinu i Božić. Drago mi je da i Vujadin potiče iz takve porodice, pa te vrednosti zajedno prenosimo na decu - kaže Mirka. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti